Mijn bestemmingen van 2016

Onlangs deelde ik met jullie mijn ultieme bucketlist. Maar naast deze bucketlist zijn er nog zoveel andere landen die ik wil bezoeken en in 2016 staan er al een aantal op de planning. Benieuwd waar ik dit jaar heen ga? Lees dan vooral verder.

Tsjechië

Vorig jaar ben ik met de familie van mijn vriend twee weken naar Tsjechië geweest en heb ik samen met mijn vriend nog een paar dagen Praag bezocht. Ik wist vantevoren echt totaal niet wat ik van Tsjechië moest verwachten, maar ik denk dat dit de vakantie juist ook zo leuk maakte! Je bevindt je in een totaal andere wereld en niet erg ver van Nederland. Ook ben ik echt verliefd geworden op de stad Praag en hoop er tijdens de vakantie van dit jaar nog naartoe te kunnen gaan. Tsjechië heeft van alles te bieden van avontuur in de natuur tot bijzondere architectuur. Een echte aanrader en ook nog eens een goedkope vakantiebestemming.

2016

Benieuwd naar de hotspots van Praag? Je vindt ze hier.

Hongarije

Dit jaar willen Marije en ik graag een citytrip doen naar Boedapest. We waren op zoek naar een goedkope bestemming en dan is Boedapest een ideale bestemming. Het moest er natuurlijk ook één zijn waar we nog nooit geweest waren. Ik heb echt geen idee wat je in deze stad allemaal kunt doen. Hebben jullie leuke tips voor ons? Is het bijvoorbeeld leuk om de omgeving te verkennen met een auto?

Zwitserland

Onlangs realiseerde ik mij dat ik al 5 jaar (!!) niet bij mijn familie in Zwitserland ben geweest. Hoogste tijd dus om hier weer heen te gaan! Mijn leukste vakantieherinneringen uit mijn jeugd zijn echt wel die van Zwitserland. Ik hou ervan om door de bergen te lopen en naar allerlei leuke plekjes te gaan die mijn familie daar hebben ontdekt. Omdat mijn familie in het Franstalige gedeelte van Zwitserland woont ben je ook zo in Frankrijk en Italië! Een ideale uitvalsbasis dus. Het leuke aan Zwitserland is ook dat het Franstalige en Duitstalige deel heel anders zijn, alsof je twee landen in één bezoekt.

2016

Eén van de leukste plekken die ik in Zwitserland heb bezocht is Gruyère. Hier lees je er alles over.

Taiwan

Mijn beste vriendin gaat dit jaar in Taiwan studeren, hoe vet is dat! Dit is dé uitgelezen kans om haar hier op te zoeken. Zelf was ik er niet op gekomen om hier naartoe te gaan, maar het schijnt een hele moderne, maar tegelijkertijd ook een typisch Aziatisch land te zijn. Als wij er heen gaan willen we ook zeker het hele eiland ontdekken en hopelijk kunnen we dit doen met een roadtrip! Ben jij weleens in Taiwan geweest? Wat mogen wij hier echt niet missen?

Zo, dat zijn aardig wat bestemmingen! Hopelijk komen de meeste ook echt uit. Ik heb er al heel veel zin in.

Waar ga jij dit jaar naartoe op vakantie?

Liefs,

Romy

5 thoughts on “Mijn bestemmingen van 2016

  1. Sabine says:

    Leuke plannen zeg! Heel veelzijdig ook ? Ik ben van dit rijtje alleen in Praag geweest. Dat was mijn eerste echte trip uit Nederland. Al lang geleden dus. Kan me vooral nog herinneren dat het heel mooi en heel toeristisch was. Zeker een aanrader!

    Beantwoorden
  2. Yvonne says:

    Wat een leuke reisplannen! Naar Taiwan zou ik ook heel graag een keer gaan, hebben tijdens onze wereldreis een tijdje samen gereisd met een meisje uit Taiwan die in een paar weken een soort van soulmate werd. En het schijnt echt een heel mooi eiland te zijn.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.