Restaurants

Mexicaans eten en drinken in Rotterdam

Mexicaans eten is een van mijn favoriete keukens. Gelukkig komen er steeds meer leuke Mexicaanse restaurants naar Rotterdam. Benieuwd naar mijn top 3?

Alfredo’s taqueria

Aan de Goudsesingel in Rotterdam zit sinds deze zomer Alfredo’s Taqueria. Dit restaurant staat niet alleen bekend om haar heerlijke gerechten maar ook om de toffe uitstraling. Het restaurant kenmerkt zich door de felle roze en blauwe kleuren die gebruikt worden in het interieur. Je eet hier uiteraard taco’s, nachos, torta’s (mexicaanse sandwiches) en heel veel guacamole (yes!). De gerechten zijn niet al te groot dus ook hier kan je veel verschillende dingen proeven. Probeer ook zeker de nachos kapsalon en natuurlijk de cocktails!

Waar?
Goudsesingel 204

Alfredo's Taqueria

Alfredo's Taqueria

Supermercado

Ook Supermercado is gezegend met een leuk interieur. Zo vind je er gekleurde stoeltjes, hangplanten en kratten met verschillende soorten groente en fruit. Alleen deze sfeer zorgt er al voor dat je je in Latijns-Amerika waant. Wij komen hier regelmatig terug om te genieten van het heerlijke eten. Je eet hier onder andere taco’s, ensaladas, grill en ceviche (een traditioneel Peruaans gerecht met rauwe vis).  Naast het heerlijk eten beschikt Supermercado ook over een cocktailbar waar je tot 02.00 ‘s nachts in het weekend een drankje kan drinken. Lees hier meer over Supermercado.

Waar?
Schiedamse Vest 91A

Supermercado

Amehoela

Niet per se een Mexicaans restaurants, maar wel de eerste neo-tiki bar in Rotterdam. De bar doet zich voor al een strandbar op een tropisch eiland. De inrichting van Amehoela is dan ook tropisch en hip ingericht. De street food die wordt geserveerd is geïnspireerd op het eten uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexicaans, Cubaans, Buenos Aires and Lima en een vleugje Azië. Dit klinkt als een perfecte combi! Ook hier kan je dan ook kiezen uit nachos, empanadas, quesedilla’s, maar ook cassave friet met bakkeljauw en een black angus burger. Voor ieder was wils.
Wil je liever verschillende gerechten delen? Dat kan, de menukaart is opgedeeld uit twee onderdelen. Eén deel is om te delen en het andere deel staat vol met gerechten die je lekker zelf kunt eten.

Waar?
Mauritsweg 33
Amehoela

Ben jij een fan van Mexicaans eten?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.