Producten & Gadgets Tips

Liefdevolle cadeaus voor reizigers

Volgende week is het alweer valentijnsdag. Ben jij nog opzoek naar originele cadeaus voor een reisliefhebber? Wij hebben genoeg ideeën voor jou verzameld.

1. Meet me halfway

Een cadeau geven aan iemand die ver weg woont kan behoorlijk lastig zijn. Maar er is een oplossing. Woont jouw geliefde in het buitenland, maar wil je hem of haar toch verrassen? SRPRS.me heeft een leuk concept ontwikkeld, namelijk dat je samen op verrassingstrip kan en elkaar ergens in Europa ontmoet. Zo blijft het voor jullie beiden spannend! Uiteraard is dit wel een cadeau waar je meer budget voor moet hebben. De prijzen zijn vanaf €180 p.p.

2. Leg bijzondere momenten vast

Eén heel leuk concept is IXXI. Via IXXI kan je belangrijke momenten vastpinnen aan de muur. Zo kan je onder andere collages maken met daarop alle belangrijke (vastgelegde) momenten van jullie samen. Maar je kan er ook voor kiezen om foto’s juist te vergroten of in een pixel vorm weer te geven. De foto is dan nog steeds goed zichtbaar, alleen dan in pixels. De foto’s klik je aan elkaar met klikbuisjes. Hierdoor krijgt de foto een hele leuke uitstraling.

3. Een weekendje weg

Eén van de leukste cadeaus vinden wij een weekend weg. Je hoeft hier geen vrije dagen voor op te offeren maar je kan toch even samen genieten in een (on)bekende stad. Het is natuurlijk makkelijk gezegd dat je naar de stad van de liefde moet gaan, Parijs. Maar er er zijn nog veel meer leuke opties. Wat denk je bijvoorbeeld van een weekendje Gent, Antwerpen of Groningen. Je hoeft echt niet altijd ver weg te gaan om het leuk te hebben. Ga bijvoorbeeld naar Antwerpen en verras je vriend(in) met een heerlijke afternoon tea of een uitgebreide brunch. Succes gegarandeerd.

 

4. Favoriete stad

Heb jij samen een mooie reis gemaakt of elkaar ontmoet in het buitenland en heeft deze plek een bijzonder plekje gekregen? Bij Mapiful verkopen ze posters van landen en steden. En het leuke aan dit alles is dat je de teksten op de posters nog kan aanpassen. Zo maak je jouw cadeau ook nog eens persoonlijk. De prijzen van een poster liggen rond de €50.

5. Magneten

Wij als travellovers hebben behoorlijk veel magneten gespaard tijdens onze reizen. Deze magneten zijn vooral goedkope souvenirs om elke keer weer herinnerd te worden aan de plekken waar wij geweest zijn. Maar dit kan veel leuker en persoonlijker! Laat magneten afdrukken met foto’s van de plekken waar jullie samen zijn geweest. Deze magneten kan je onder andere laten maken bij LALALAB. Voor 10 magneten betaal je €11.90.

Geef jij je geliefde een cadeau met Valentijnsdag?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Alvast veel plezier! Dat klinkt super leuk

  2. Jan en ik gaan zaterdag na Valentijn op reis naar Lissabon. Ik hoop ‘m op een ander (oververwachts!) moment te kunnen verrassend met een weekendje weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.