België Restaurants

Leukste restaurants in Leuven

Ga jij een weekend naar Leuven? Dit zijn de restaurants die jij moet bezoeken! Lees hier meer.

Croque and Roll

Croque & Roll is de plek in Leuven voor toast en rolls. Zo eet je hier een Croque met een ei en ham, maar ook met buikspek, kip, cheddar en tomaat. Mocht je geen trek in brood hebben kan je hier ook gaan voor een tortilla. De namen van de gerechten zijn vernoemd naar bekende rocksterren als Tina Turner, David Bowie en Prince.
Bij Croque and Roll kan je zowel ontbijten als lunchen en het is gelegen middenin het centrum van Leuven.

Waar?
Tiensestraat 35

Balls & Glory

Direct gelegen naast Croque & Rolls ligt Balls & Glory. Over dit restaurant  hebben wij al eerder geschreven in een artikel over Antwerpen. Omdat ik (Marije) zo enthousiast was over dit restaurant besloten wij er in Leuven weer te eten. Zo bestelden wij 4 ballen met daarbij brood en twee salades. Een voedzame en smakelijke lunch. Mocht je geen vlees eten dan hebben ze hier ook vegatiarische opties, zoals een bal gevuld met risotto en kaas.

Waar?
Tiensestraat 31

Life bar

Ben jij op zoek naar een gezonde spot? Bij Life bar hebben ze heerlijke gezonde ontbijtjes en verse sappen. Wij aten hier pannenkoeken gemaakt van boekweitmeel en een bowl gevuld met allerlei verschillende soorten fruit. Beide ontbijtjes smaakten erg lekker!

Waar?
Parijsstraat 48

Sakura

De beste Sushi van Leuven kan je eten bij Sakura. Dit is een betaalbaar sushi restaurant waar je ontzettend lekker kan eten. De sfeer van het restaurant is daarentegen wel iets minder leuk. Maar het eten compenseert alles. Het duurt even voor de sushi op tafel staat, maar dit komt omdat alle sushi vers wordt gemaakt op bestelling. Vandaar waarschijnlijk ook dat de sushi zo lekker is!

Waar?
Muntstraat 21

Wat jouw favoriete restaurant in Leuven?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.