Restaurants

Eten en drinken bij Jamie’s Italian, Rotterdam

Het is denk ik alweer zo’n jaar geleden dat Jamie’s Italian geopend is in Rotterdam. Vanaf dag 1 dat het geopend was wilde ik er eens een keer uiteten. Helaas was het bijna elke keer wel volgeboekt, maar een paar weken geleden was het zo ver! Benieuwd hoe het is om bij Jamie’s Italian te dineren? Lees dan verder.

Via de website van Jamie’s Italian kan je heel eenvoudig zien of het restaurant is volgeboekt of niet. Erg handig, omdat als je wilt bellen voor een reservering bijna nooit iemand aan de lijn krijgt door drukte in het restaurant. Ik had online gezien dat er nog plek was, ook omdat we redelijk vroeg in de avond gingen eten. We liepen naar Jamie’s Italian in de markthal en er was nog plek! Bij Jamie’s Italian kan je binnen en buiten zitten op een gezellig terras als het mooi weer is.

Jamie’s Italian is bijna een exacte kopie van de restaurants in Engeland. Het enige dat een beetje afwijkt is dat op de menukaarten in Engeland Jamie’s favorieten of aanraders worden laten zien. Dit is erg leuk gedaan, aangezien je in zijn restaurant eet!

Jamie's Italian

Jamie's Italian

Jamie's Italian

We begonnen met een stuk knoflookbrood om te delen. Dit was echt al verrukkelijk. Zoveel smaak waren er in het brood verwerkt, maar ook door de kruiden erop.

Jamie's italian

Hierna was het tijd voor het hoofdgerecht. Mijn moeder en ik gingen voor een klassieke pasta met garnalen en mijn vader nam de Jamie Italian Hamburger. Nadat ik een hapje had geproefd van die hamburger had ik direct spijt dat ik die niet had genomen, zo lekker vlees was het! Zelfs afgelopen weekend in Londen ging ik speciaal bij Jamie’s Italian eten om die hamburger. Hier had ik ook geen geluk, de hamburgers waren al op!

Jamie's italian

Jamie's italian

Jamie's italian

Ook ging ik nog voor een toetje, dit keer de aardbeien met yoghurt. Vooral de taartjes zoals de polenta cake en cheese cake zijn een aanrader!

Jamie's italian

Jamie's italian

Waar?

Grotemarkt 90-92

3011 PA Rotterdam

Heb jij al bij Jamie’s Italian gegeten? In Nederland of Engeland?

 

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.