Restaurants

Leukste restaurants in Den Bosch

De tentamens (of eindexamens) zijn achter de rug, je hebt vakantie en dus eindelijk weer tijd voor leuke dingen. Zelf vind ik het altijd er leuk om lekker een dagje naar een stad te gaan waar ik niet veel kom. Dit keer koos is ervoor om Den Bosch te ontdekken. Na al die tentamenstress kon ik wel een heerlijke zoete Bossche Bol gebruiken en daar moet je toch echt voor naar Den Bosch! Hotspots Den Bosch Den Bosch is een hele leuke stad, veel oude gebouwen, leuke boetiekjes en heel veel terrasjes. Wij hebben deze dag dan ook niet veel meer gedaan dan lekker door de stad lopen, hotspots gezocht en heerlijk op terrasjes gezeten. De hotspots van Den Bosch en mijn favorieten plekjes zal ik hier met jullie delen.

Crème coffee & pastry

Voor een heerlijk ontbijt, high tea of lunch kan je terecht bij Crème coffee & pastry. Wij hebben hier lekker geluncht. Het leuke hier is dat alle gerechtjes bedoeld zijn om te delen. Aangezien ik nooit kan kiezen vond ik dit een super leuk idee. Wij kozen voor de taco’s gevuld met couscous, gekruide kip en groente en een frisse salade. Nog een leuk detail is dat je zelf je smoothie kan samenstellen! Je mag het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb me laten verrassen en dat smaakte ook erg goed.  

Heerlijke lunch om te delen

Waar te vinden? Snellestraat 47 Meer informatie? Klik hier

Dit

In dezelfde straat als Crème coffee & pastry is DIT te vinden. DIT is een winkeltje en restaurant in één. Wat DIT extra leuk maakt is dat zij een heerlijk terras hebben, waar je in de zomer lekker kan zitten. Je kan er ontbijten, lunchten en dineren. Tip: 9 september kan je blind dineren, ik ben benieuwd hoe dat gaat..

Waar te vinden? Snellestraat 24 en 26 Meer informatie? Klik hier

Pilkington’s

Voor een echte Engelse High Tea kan je terecht bij Pilkington’s. Je kan met lekker weer in de tuin zitten, zodat de Engelse sfeer echt tot zijn recht komt. De Scones, Country Pie en de Shepherd’s Pie zijn echt aanraders. De prijs voor een high tea is €24.50, maar je kan er natuurlijk ook gewoon gaan lunchen.

Waar te vinden? Torenstraat 5 (Naast de kerk) Meer informatie over een high tea? Klik hier.

Bossche Bol van Banketbakker Jan de Groot

Iets wat je absoluut niet mag missen als je naar Den Bosch gaat is een Bossche Bol. Ik had er nog nooit één gegeten in Den Bosch, maar wat is dit lekker! Het is niet heel charmant om te eten, maar daarom zou ik het niet laten. Er staat vrijwel altijd een rij voor de bakkerij. Gelukkig kan je de Bossche Bollen op heel veel plekken krijgen in Den Bosch. Aan het einde van de dag zijn we neergestreken op een terras met een drankje en een Bossche Bol als afsluiting van de dag.

Waar te vinden? Stationsweg 24 (de bakker)

Zijn jullie wel eens in Den Bosch geweest? Hebben jullie nog leuke favorieten hotspots om te delen?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.