Restaurants

Eten en drinken bij Supermercado, Rotterdam

Tijdens deze donkere dagen zin in een vrolijke en gezellige cocktailbar- restaurant met een Latijns-Amerikaanse keuken? Ik was helemaal voor en ging langs om te zien hoe vibe en het eten bij Supermercado is.

Supermercado

Ik ben gek op de Latijns-Amerikaanse keuken. Een bezoek aan het restaurant Supermercado was dan ook een must. Je vindt hier onder andere ribeye, taco’s, quacamole, vis, zoete aardappel frietjes en heerlijke salades.

Bij binnenkomst werd ik verrast door een heel leuk interieur. Zo is de zaak opgeslitst in meerdere delen, hierdoor is het ook leuk om als groep te gaan eten. Daarnaast staan er kratten met groente en fruit midden in het restaurant, die het lekker huiselijk maken. Om het Latijns-Amerikaanse gevoel naar boven te halen zie je cactussen en andere planten en zijn er verschillende kleurrijke teksten op de muren te vinden. Er hangt dus een hele relaxte en gezellige sfeer in het restaurant.

Supermercado

Toen ik de kaart zag, maakte mijn hart een klein sprongetje. Zelf drink ik vrijwel nooit frisdrank op een enkele ice tea green na. In Londen ben ik helemaal fan geworden van limonade drankjes. En toevallig hebben ze bij Supermercado veel verschillende soorten limonade. Eén van de drankjes die ze serveren is Jarritos, een lekker zoet drankje met mango smaak, een drankje wat ik nog niet kende. Een ander zomersdrankje is de huisgemaakte limonade met kokos, ondanks dat het winter is zou ik deze niet over slaan..

Supermercado

Als voorgerecht bestelden wij uiteraard nachos (mijn favoriete snack) met een bonendip en quacamole. Na de snack bestelden we twee taco’s, één gevuld met pulled pork en de ander kip. Als hoofdgerecht bestelde ik de ensalada pollo, met kip, avocado en mango. Ik nam een klein portie met daarnaast nog friet. Dit was meer dan genoeg voor een hoofdgerecht. Het andere hoofdgerecht bestond uit zalm met Peruaanse asperges. Wat ook echt een aanrader is.

Supermercado

Supermercado

Supermercado

Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je niet kan reserveren bij Supermercado, maar gelukkig hebben ze plek genoeg. Ik ga zeker nog een keer terug om meer gerechten te proeven en uiteraard een cocktail te drinken!

Schiedamse Vest 91A,

3012 BG Rotterdam

Ben jij ook zo’n fan van de Latijns-Amerikaanse keuken?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.