Restaurants

Eten en drinken bij Shiki Sushi & Lounge

Kennen jullie die AH spaaractie nog waar je het tweede driegangenmenu gratis krijgt? Daar hebben wij goed gebruik van gemaakt en dit keer bij Shiki Sushi & Lounge. Zoals jullie misschien nu wel weten zijn wij gek op sushi en laatst hadden we er weer eens trek in. Maar dit keer niet een “gewone” all you can eat sushi restaurant, maar een sushi restaurant waar echt goede sushi wordt geserveerd. En die plek hebben we zeker gevonden bij Shiki Sushi & Lounge, wat veel meer is dan alleen een sushi restaurant! Nieuwsgierig geworden naar dit restaurant? Lees dan vooral verder!

Via de AH spaaractie wordt er een speciaal driegangenmenu geserveerd, dat je kunt uitbreiden naar een viergangenmenu (moet je wel extra bijbetalen). De menukaart vind je hier. Omdat wij bij het tussengerecht lekkere sushi zagen staan besloten we om het driegangenmenu uit te breiden. Iets waar we zeker geen spijt van hebben gehad, maar wel een iets te volle buik aan hebben overgehouden ;-).

Als eerste namen we de Premium Maki Mix met 2 Sizzling Salmon, 2 Unagi Bonita en 4 Dragon Rolls!

Shiki Sushi Rotterdam
Aan deze sushi zit zoveel meer smaak dan in alle all you can eat sushi restaurants. Het verschil is duidelijk aanwezig!
Shiki Sushi
Mogen we nog een keer aub?? Het was zo lekker!

Voor de tweede gang besloten we alles te proberen! We hadden heerlijke sashimi, sushi en kip- & lamspiesjes.

Shiki Sushi Rotterdam
Sashimi met zeewier.

Shiki Sushi Lounge

Shiki Sushi Lounge

Toen was het tijd voor het hoofdgerecht! We besloten allemaal voor de biefstukjes te gaan, de een met rijst en de ander met bami. Erg lekker en een lekkere afwisseling met al het vis! Deze gang was nog zo veel dat we niet eens meer heel het hoofdgerecht op konden en toen moesten we ook nog beginnen aan het dessert!

Foto 12-09-15 20 29 40

Tijd voor de laatste gang en het dessert. Marije koos voor de tempura ice cream, vanille ijs gefrituurd in tempura beslag! En Romy koos voor de teppanyaki ice cream, groene thee ijs gerold in een crêpe en volgens haar het beste dessert dat ze ooit geproefd heeft!

Shiki sushi Lounge Rotterdam

Maar naast dat je dus heerlijk kunt eten bij Shiki Sushi & Lounge is het ook een ontzettend leuke plek om een cocktail te drinken en te genieten van de muziek die er gedraaid wordt! Daarnaast heeft Shiki Sushi & Lounge ook een ontzettend mooi modern interieur dat echt lounge vibes uitstraalt.

Shiki sushi lounge

Shiki Sushi & Lounge is te vinden op Prins Alexanderlaan 37A, 3068 PN Rotterdam. 

Liefs,

Marije & Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.