Eten en drinken bij Restaurant Gusto, Rotterdam

Een paar weken geleden ben ik met mijn werk uiteten geweest bij restaurant Gusto, vlakbij de Witte de Withstraat in Rotterdam. Omdat het eten goed beviel ben ik het restaurant nog eens gaan bezoeken met mijn ouders. Benieuwd wat voor gerechten Gusto serveert? Lees dan met mij mee!

Restaurant Gusto is een Italiaans restaurant. Als je met een grote groep bent kun je gaan voor een verrassingsmenu en worden er allerlei heerlijke Italiaanse gerecht van voorgerecht tot dessert voor je neus geschoteld. Als je bij Gusto eet dan waan je je weer even in Italië en dit komt vooral door de smaak van het eten!

gusto

gusto

Ik was zo enthousiast over Gusto dat ik hier nu vaker kom. Wat ik zo fijn vind aan Gusto is dat wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt, maar wordt ook zoveel mogelijk zelf gemaakt. Wij gingen dit keer voor de pasta, maar de pizza’s zijn ook een goede aanrader!

gusto

Gusto

Gusto
Ik ging voor een pasta met stoofvlees en rucola.

Gusto

Ook beschikt Gusto over een terras. Op een zonnige dag in het weekend heb ik hier ook een keer gezeten. ‘S Middags serveren ze kleine Italiaanse hapjes, maar je kan er ook terecht voor zelfgemaakt ijs in allerlei smaken!

Gusto

Het terras van Gusto is ook erg gezellig. Wij genoten van verschillende soorten brood met heerlijke zelfgemaakte pesto en tapenade en risotto bolletjes. Deze bolletjes waren echt heerlijk!

Waar?

Schiedamse Vest 40
3011 BA Rotterdam

Wat is jouw favoriete restaurant in de omgeving?

Liefs,

Romy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.