Restaurants

Eten en drinken bij Proeflokaal Bregje, Breda

Ik had al veel goede verhalen gehoord van Proeflokaal Bregje. Het zou goedkoop en heel lekker zijn. Een restaurant waar je een driegangenmenu krijgt voor 14,50 euro op z’n duurst kan krijgen. Benieuwd naar dit nieuwe concept? Lees dan verder.

Proeflokaal Bregje komt met een restaurant in Rotterdam, maar omdat ik er zoveel over gehoord had kon ik niet wachten om het uit te proberen. Toen ik met het jazz festival in Breda was gingen we hier dan ook eten.

Bregje

Omdat het weekend was betaal je 14,50 per persoon voor een driegangenmenu. Doordeweeks is dit zelfs 12,50 per persoon. En ik ben ook echt verbaasd dat je voor zulke prijzen ook echt goe den lekker kunt eten! Wij gingen vol en voldaan naar huis.

Bregje

Mijn voorgerecht was een vegetarische proeverij van gazpacho, asperges en een bospaddenstoel kroketje.

Bregje

Als hoofdgerecht had ik gebakken gamba’s met paprika saus. Hier kregen we ook nog patat en salade bij geserveerd.

Bregje

Ik zat na mijn twee gerechten al propvol, dus er kwam echt niet meer bij dan een fruitsalade. De appeltaart met ijs is ook echt een aanrader, deze is erg lekker.

Proeflokaal Bregje is een keten van restaurants door Nederland en zitten naast Breda ook in Den Haag en Almere. Binnenkort word er een restaurant geopend in Rotterdam.

Waar?

Haven 5a
4811WK Breda

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.