Restaurants

Eten en drinken bij Granger & Co, Londen

Als mensen vragen of ik een tip heb om lekker te lunchen in Londen dan staat met stip op één al een tijdje Granger & Co. Nadat ik er meerdere keren geweest ben, mag ik dan nu ook wel zeggen dat dit restaurant wel een van mijn grote favoriet is in Londen. Ik neem ook graag bezoek uit Nederland mee naar dit restaurant omdat het mij nooit teleurstelt.

Bill Granger heeft al meerdere restaurants over de hele wereld en in Londen heeft hij alweer drie hele goede restaurants erbij gekregen. Via social media kwam ik erachter Bill Granger een restaurant had in Londen. Helaas is Granger & Co redelijk ver van mijn huis is in Londen, stelde ik een bezoek aan het restaurant dan ook maar uit. Totdat ik besloot om er toch maar eens te gaan brunchen op een zondag. Helaas kon ik niet reserveren en besloot ik de gok maar te wagen. Bij aankomst was het al bijzonder druk, dat betekent ongeveer twintig minuten wachten op een tafeltje. Als er een rij staat, ga ik er vrijwel gelijk vanuit dat de kwaliteit van het eten en de bediening wel goed is. De inrichting is strak en het restaurant heeft een hele goede uitstraling.

Bij binnenkomst zie je al allemaal lekkere gebakjes klaar staan, maar omdat ik tijdens mijn eerste bezoek kwam voor een brunch besloot ik toch maar even verder te kijken. Mijn keuze viel al snel voor een groene thee en Fresh Aussi, dat is gerookte zalm, gepocheerd ei, groente, avocado en cherry tomaatjes. Mijn vriend koos voor een Engelse brunch, met worstjes. En dit was verrassend lekker!

Granger & Co
Fresh Aussie

Granger & Co

Natuurlijk ben ik na mijn eerste ervaring met Granger & Co nog vaker terug geweest en naast mijn Fresh Aussi vind ik de Hotcakes zeker een aanrader. Dit zijn ricotta pancakes met honing boter, stroop en banaan. Dus als je trek hebt in iets zoets, twijfel geen moment dit is het lekkerste wat er is. Naast het lekkere eten is de bediening  goed en heeft de restaurant een fijne sfeer, het is levendig en heeft vriendelijke uitstraling.

Granger & Co

Granger & Co heeft meerdere vestigingen in Londen, zo kan je ze vinden in Notting Hill, King’s Cross en Clerkenwell. De drie restaurants zijn wel altijd druk bezocht, zowel in het weekend als doordeweeks. Dus houdt er rekening mee dat je even moet wachten want reserveren is niet (in alle vestigingen) mogelijk. Maar het aansluiten in de (lange) rij is zeker de moeite waard!

Wat is jullie favoriete hotspot in Londen?

Liefs,

Marije

”Food is our common ground, a universal experience.” – James Beard

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.