Sushi Bowl
Travel diary

Traveldiary #39 Bijna vakantie!

Afgelopen maand was het onwijs lekker weer dus tijd voor ijsjes en terrasjes. Ik maakte mijn laatste tentamens en pakte mijn backpack in voor de vakantie.  Benieuwd waar ik naar toe ga?

Omdat mijn maand vooral bestond uit het leren voor tentamens, binnen zitten en blokken heb ik vrij weinig foto’s gemaakt. Omdat het echt heerlijk weer was afgelopen maand heb ik wanneer het kon ijsjes gegeten. Zowel bij mijn ouders als in Rotterdam. Tip voor de ijs liefhebber ga naar De IJssalon in Rotterdam. Ze hebben meerdere vestigingen, maar je hebt hier zoveel keus en ook hele bijzondere smaken. Mijn favoriet is de ananas sorbet.

Abel tasman IJs

Het laat maar weer eens zien hoeveel ik afgelopen maand heb gedaan, want de geluksmomentjes die ik heb vastgelegd zijn vooral eten. Ik at hier een heerlijke fruitsalade met aardbeien en ananas. In de tuin bij mijn ouders groeien kilo’s aardbeien. Dus elke keer als ik langs kom krijgen mijn vriend en ik weer een hele grote bak vol aardbeien. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen..

Fruitsalade

Na een reeks tentamens was het een druk weekendje, met vooral etentjes. Vrijdag ging ik samen met mijn moeder in Rotterdam eten bij het Vietnamese restaurant Pho. Zeker een aanrader en heel centraal gelegen. Na een heerlijke lunch was het tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe camera. Dit was helaas een stuk lastiger dan ik dacht en de eindstand: ik had die dag nog steeds geen nieuwe camera. ‘s Avonds at ik bij een restaurant in de markthal en dronken we lekker wijntjes op het terras. Heerlijk vakantie gevoel.

Omdat ik één vrij weekend had besloten mijn vriend en ik op zaterdag te gaan winkelen bij Voorwinden. Helaas was de tunnel afgesloten en moesten we via Dordrecht rijden. Omdat wij toch langs Dordrecht kwamen maakten we een tussenstop bij Villa Augustus in Dordrecht. Dit is een restaurant met een hele grote moestuin. Lees hier de review. Ik at een salade met makreel, aanrader! ‘s Avonds gingen wij weer uiteten (slecht leven..) bij de Krom in Spijkenisse. Helaas vonden wij dit erg tegenvallen.

Villa Augustus Makreel salade

Om de vakantie te vieren besloot ik samen met een vriendin een sushi bowl te gaan maken. Een sushi bowl is gevuld met rijst en allerlei verschillende soorten groente en vis. Het snijden van alle ingrediënten kost wat tijd, maar het is heerlijk!

Sushi Bowl

Zoals ik hiervoor al schreef heb ik mijn backpack ingepakt en ga ik morgen op vakantie naar Cuba. Ik vermoed dat ik 3 weken geen internet heb, maar als ik weer thuis ben zal ik alles met jullie delen. Ik ben heel benieuwd. Mochten jullie nog tips hebben hoor ik het graag.

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.