Producten & Gadgets Tips

4 handige apps voor op reis

Tegenwoordig gaan we niet meer op reis met grote mappen die je meeneemt in de auto zoals we dat vroeger deden. Vaak gebruiken we de TomTom, maar ook je telefoon kan handig van pas komen. Wij delen vandaag onze tips voor de meest handige apps op je telefoon voor op reis!

Citymapper

Voor als je het openbaar vervoer op de bestemming van je vakantie wilt gebruiken is Citymapper een ontzettend handige app. Je kunt de app wel alleen gebruiken op een citytrip want het laat alleen het OV zien van een stad, zoals je wel kan raden van de naam van de app. Je kunt het OV zien van Londen tot Singapore! Vandaag ga ik naar Londen en heb ik vantevoren al uit kunnen zoeken hoe ik van het vliegveld bij mijn hotel kan komen. Super handig dus en voorkomt een hoop gestress!

Handige apps
Je kunt via de kaart zien hoeveel km je af moet leggen.
Handige apps
Als je verder scrolt zie je waar je op moet slapen of over moet stappen.

Tripadvisor

Als je op vakantie bent wil je graag lekker eten en voordat je weer bij een duur toeristisch restaurant binnen loopt, kijk dan eens op Tripadvisor. Hier zie je allerlei restaurants geranked van de bestemming waar je op dat moment bent. Ook kun je via reviews van andere toeristen handig bepalen of het restaurant wat voor jou is! Op deze manier hebben wij hele leuke hotspots gevonden in Barcelona.

Handige apps

Wallet

Als je een iPhone hebt en op reis gaat met het vliegtuig is de app Wallet, die al standaard op je telefoon staat, heel erg handig. Voordat je terug gaat met het vliegtuig naar huis kan je niet altijd je boarding pass uitprinten, deze kan je dan via je mail opslaan en staat hij bij je Wallet. Ontzettend handig!

Handige apps

Google maps

En Google maps of de kaart op je telefoon is natuurlijk je redder in nood als je de weg kwijt bent! Soms is het niet altijd ideaal als geen internet op je telefoon hebt, maar het is wel handig om vantevoren te kunnen uitzoeken hoe je ergens komt.

Handige apps

Heb jij nog handige tips voor op reis?

Liefs,

Romy

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.