Restaurants

Eten en drinken bij Cookers, Barendrecht

Wanneer wij ’s avonds geen zin hebben om eten te maken halen wij vaak wat bij een Indisch restaurant of eten we ergens iets makkelijks. Dit keer kozen wij ervoor om naar Cookers te gaan. Benieuwd wat Cookers voor restaurant is en waarom ik hier regelmatig te vinden ben? Lees dan verder.

Cookers heeft veel te bieden, zo kan je er heerlijke luxe koffies drinken, lunchen, dineren maar ook kan je er terecht voor een high tea of high wine. Dat laatste heb ik zelf nog niet gedaan, maar de foto’s op de website van Cookers zien er wel erg lekker uit. De volgende keer toch maar doen?! 😉

IMG_8350

Cookers Hapas

Een deel van cookers is een snackbar, je kan hier je friet halen op bijvoorbeeld een luie zondagavond. Zelf ben ik geen fan van de snackbar bij ons in de buurt en een Mac Donald’s probeer ik vrijwel altijd te vermijden na een lange dag. Maar burgers blijven te lekker om te laten staan en als we er toch voor kiezen om een burger te eten, dan wil ik wel een goede hamburger. Dit keer zijn wij de test aangegaan met cookers! En het was het zeker de moeite waard. Wij kozen dan ook voor de hamburger, maar ook voor de Cookers Hapas en spareribs (we aten met z’n vieren). En ik moet eerlijk zeggen, alles was lekker. De hamburger was heel groot, daarnaast werd er een salade en wedges bij geserveerd. De spareribs vond mijn vriend ook erg lekker, deze heb ik zelf niet geproefd.

De cookers hapas is een schaal met daarop allemaal verschillende hapjes. Deze schaal is gevuld met  frietjes, wedges, spareribs, gamba’s, saté, loempia’s en nog veel meer lekkere hapjes. Dit is ook heel lekker om met een groep te delen als borrelhapje.

Cookers collage

IMG_8338

Wij hebben van alle gerechten heerlijk kunnen eten, zeker de hapas is een echte aanrader om te delen met z’n allen, dit kan natuurlijk als borrelhapjes of als avondeten. Als dessert kozen wij voor een luxe koffie. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit Heavently Hazel, een koffie met hazelnootsiroop en slagroom of een Toffie Koffee, cappuccino met caramelsiroop en slagroom. Mocht je een keer langs Cookers gaan, zou ik zeker een keer de luxes koffie proberen (met een stukje Dudok Appeltaart…).

Waar?
Van beuningenhaven 1, Barendrecht

Wat vinden jullie van het Hapas concept?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...