Restaurants

Eten bij restaurant Charlie’s, Rotterdam

Onder het bioscoop gebouw in Rotterdam is er onlangs een nieuw restaurant geopend, genaamd Charlie’s. Een restaurant waar je snel iets kunt eten voordat je naar de bioscoop gaat. Ik heb nu een aantal keer geluncht bij Charlie’s. Lees gauw verder om erachter te komen hoe dit nieuwe restaurant is bevallen!

Gezellige uitstraling!

Als je Charlie’s binnen komt zie je een balie met daarboven een groot bord met het menu erop. Je moet aan deze balie je eten en drinken bestellen. Vervolgens krijg je een buzzer mee en zodra die afgaat kun je je eten ophalen. Ideaal dus als je even snel iets wilt eten voordat je bijvoorbeeld naar de bioscoop gaat. Vanuit Charlie’s kun je namelijk zo de bioscoop Pathé binnen lopen.

Charlie's

Charlie’s serveert verschillende soorten gerechten, zoals flammkuchen, hotdogs, sandwiches en salades. De eerste keer dat ik bij Charlie’s ging eten was tijdens de lunch. We gingen voor de club sandwich en pompoensoep. De soep is heel erg lekker, maar de sandwich is echt enorm. Ik en mijn vader hebben het allebei niet op kunnen krijgen. Gelukkig is de sandwich wel heel erg lekker, dus de volgende keer maar 1 bestellen in plaats van 2. De gerechten worden leuk geserveerd in bakjes karton met Charlie’s papier.

Charlie's

Charlie's

Heel lang wachten…

Na mijn eerste ervaring bij Charlie’s was ik heel erg enthousiast en ben ik ook snel terug gegaan voor een tweede keer. Deze keer had ik de flammkuchen besteld. Vorige keer kregen we ontzettend snel onze lunch wat erg handig is als je weer snel verder moet. Daarom kozen we ervoor om ook deze keer bij Charlie’s te gaan eten. Helaas zijn we dit keer wel teleurgesteld. Het was erg druk en omdat de flammkuchen in de oven moest, hebben we extreem lang op ons eten gewacht. Zeker een half uur!! Toen we om ons eten gingen vragen na een half uur kwamen we erachter dat de flammkuchen zelfs nog in de oven moest. Helaas is Charlie’s toch niet zo snel als het drukker wordt in het restaurant. Wat erg jammer is, want het is een ideale uitvalbasis als je naar de bioscoop wilt.

Het eten is gelukkig wel lekker bij Charlie’s, maar houdt er dus rekening mee dat je soms toch wel heel lang op je eten moet wachten.

Waar? Schouwburgplein 101, 3012 CL Rotterdam

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.