Restaurants

Eten bij Jamie’s Diner, Rotterdam

In Rotterdam zijn we een extra restaurant van Jamie Oliver rijker! Jamie’s Diner is namelijk geopend aan de Weena. Bij Jamie’s Diner wordt er vooral Amerikaanse comfort food geserveerd. Benieuwd wat wij hiervan vinden? Lees dan verder.

Op test diner gaan!

Via het andere restaurant van Jamie Oliver in Rotterdam genaamd Jamie’s Italian kregen wij een email waarin stond of ik geïnteresseerd was om op diner te testen bij Jamie’s Diner. Eén dag voordat het restaurant officieel open zou gaan konden wij er komen eten. Omdat het om een test ging kregen we maar liefst 50% korting op alles wat wij zouden bestellen! Daar zeiden wij geen nee tegen en daarom schoven wij één dag voor opening maar al te graag aan.

Het restaurant is erg mooi ingericht en overal zie je Amerikaanse toevoegingen, zoals typische Amerikaanse banken en borden met Amerikaanse teksten. Bij binnenkomst is er een bar waar je plaats kunt nemen als je te vroeg bent en vervolgens word je naar je tafel gebracht.

Jamie’s diner

Jamie’s diner

Er staan veel verschillende dingen op het menu, zoals burgers, salades en gerechten van de grill. Ik wilde maar al te graag de Pulled Pork of ribbetjes van de grill testen, alleen waren deze helaas al uitverkocht. Dus gingen we voor twee hamburgers. Ik ben heel blij met deze keuze want de hamburgers waren echt super lekker! Één van de beste hamburgers die ik tot nu heb gegeten.

Jamie’s Diner

Jamie’s Diner

Lunchen bij Jamie’s Diner

Na opening wilde ik ook graag beleven hoe het is om te lunchen bij Jamie’s Diner. Je merkte dat na een aantal dagen na opening het personeel al een stuk natuurlijker met hun werk omgingen, goed om dat verschil te zien! Nu koos ik voor de Pulled Pork van de grill. De Pulled Pork is hartstikke lekker, maar ik zou het aanraden om eerst de hamburgers te proberen! Alhoewel alles erg lekker is.

Jamie’s diner

Waar ga jij altijd heen om hamburgers te eten?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Het ziet er goed uit hoor! Bij Jamie’s Italian heb ik destijds gegeten voor het afscheid van me vorige werk. Benieuwd naar dit nieuwe restaurant!

    1. Is ook een heel leuk restaurant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.