Restaurants

Eten en drinken bij Vietnamees restaurant Pho, Rotterdam

Op zoek naar een restaurant waar je net zo lekker kan eten alsof je in Vietnam bent? Restaurant Pho is the place to be in Rotterdam. Benieuwd wat je hier allemaal kan eten? Kijk dan mee!

Aziatische food walhalla

De West Kruiskade staat bekend als het Azatische food walhalla van Rotterdam. De beste Aziatische restaurants vind je dan ook hier. Zo ook restaurant Pho aan begin van de West Kruiskade. Je kan je terecht voor de heerlijke Vietnamese keuken. Als je binnenloopt begeef je je al in Azië. Het ziet er zo leuk uit en het ruikt er heerlijk!

Pho Restaurant

Pho

Pho Restaurant Rotterdam

Signature dish: Vietnamese Pho

Het gerecht wat je hier moet proberen is, hoe kan het ook anders met zo’n naam, de Pho! De soep is echt super lekker. Een vriendin van mij is in Vietnam geweest en deze Pho is bijna identiek aan die zij in Vietnam heeft gegeten. Ook zie je veel Vietnamezen in het restaurant, dan weet je vaak al dat je aan het goede adres bent!

Pho Restaurant Rotterdam

Naast de Pho hebben wij ook de rijstrolletjes geprobeerd. Deze zijn gevuld met authentieke Vietnamese ingrediënten en worden geserveerd met verschillende soorten dipjes.

Pho Restaurant Rotterdam

Naast dat je hier goed kan avondeten kun je er ook broodjes halen tijdens de lunch. Ik denk dat ik die binnenkort ook maar ga uitproberen! Benieuwd welke Aziatische restaurants wij nog meer kunnen aanbevelen? Lees het hier.

Waar?
West-Kruiskade 1-A
3014 AJ Rotterdam

Welk Vietnamees restaurant beveel jij aan?

Liefs,
Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.