Reistips Restaurants

Eten en drinken bij Café Ter Marsch, Rotterdam

Er zijn twee Ter Marsch restaurants nu in de Witte de Withstraat. Naast Ter Marsch & Co vindt je er nu ook Café Ter Marsch. Wij zijn gaan kijken of het eten hier net zo lekker is als de beroemde burgers van de overbuurman! Lees verder voor ons oordeel.

Café Ter Marsch

Als je binnenloopt heeft het restaurant een gezellige maar ook hip café vibe. Tijdens mooie zomerdagen is er ook een gezellig terras uiteraard zoals vele restaurants hebben aan de Witte de Withstraat. Café Ter Marsch is daarnaast ook heel gezellig voor een vrijdagmiddagborrel waar je lekkere drankjes kunt drinken en hapjes eten kunt bestellen. Want dat is een beetje de bedoeling als je hier gaat eten. Je besteld verschillende gerechten en die deel je dan. Vind ik altijd een heel gezellig concept als je uit eten gaat!

Ter marsch

Ter marsch

BBQ ribbetjes en wietsaus!

Wij mochten onze bestelling doorgeven en uiteraard zaten daar de bbq ribbetjes tussen. We bestelden ook Pulled Pork op taco’s, gamba’s en friet met wietsaus. Het eten is inderdaad heerlijk. Wat zijn de bbq ribbetjes lekker, zo lekker dat we nog een extra portie erbij hadden besteld. Ze smaken naar de bbq en het vlees valt zo van het bot af.

Ter marsch

Naast Café Ter Marsch heb je ook restaurant Ter Marsch & Co in de Witte de Withstraat. Hier kun je de beste burgers van Nederland eten. Benieuwd wat wij daarvan vinden en hoe de burgers smaken? Je leest het in dit artikel.

Ben jij wel eens bij één van de Ter Marsch restaurants geweest?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.