Restaurants

Eten en drinken bij restaurant Da Gianfranco, Rotterdam

Onlangs las ik op internet dat restaurant Da Gianfranco door Rotterdammers was gekozen als één van de beste en betaalbare Italiaanse restaurants. Ik kwam erachter dat het ook nog eens vlakbij mijn huis is! Dat moesten we dus proberen. Kijk mee om te ontdekken wat wij hier hebben ervaren!

Beste Italiaan van Rotterdam?

Op onder andere de Buik van Rotterdam zag ik lovende reviews online staan over Da Gianfranco. Hierdoor was ik nieuwsgierig geworden dus ben ik samen met mijn ouders hier naartoe geweest. Je komt binnen in een gezellig en echt familie restaurant, dat voel je meteen bij je eerste stap binnen. Zodra je plaats neemt aan je tafel krijg je als aperitief bruschetta. Altijd lekker! En wij allen vonden deze bruschetta erg goed smaken. Tot zover snapten wij die lovende artikelen wel!

Da gianfranco

Toen was het tijd om ons hoofdgerecht te gaan kiezen. Dit kan je zowel vanaf de menukaart als op het krijtbord. Daar staan allerlei tijdelijke gerechten op die niet op de menukaart staan. Ik ging voor pasta met ossenhaas en garnalen, mijn vader voor een vlees hoofdgerecht van rolletjes vlees met kaas erin en mijn moeder koos een gerecht vanaf het krijtbord, namelijk scallopina!

Da gianfranco

Da gianfranco

Da gianfranco

De echte test tijdens het proeven van de hoofdgerechten

Ik moet zeggen dat de warme hoofdgerechten (de vlees gerechten) super lekker zijn. Vooral de vlees rolletjes met kaas was heerlijk. Helaas vond ik de pasta wel tegenvallen. Er zat weinig smaak aan de pasta als aan de ossenhaas en garnalen. Super zonde! Dus als je hier gaat eten ga dan vooral voor de warme hoofdgerechten.

Na het hoofdgerecht nam ik nog een scroppino, wat één van mijn lievelings desserts is. Wat erg leuk is is dat ze de scroppino bij je aan tafel komen maken en ook inschenken in je glas. Er was niets op aan te merken op deze scroppino en heb er zeker van genoten!

Da gianfranco

Waar?
Teldersweg 271
3052 TJ Rotterdam

Ken jij een goed Italiaans restaurant in Rotterdam om uit te proberen?

Liefs,
Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.