Accommodaties Restaurants

Eten en drinken bij de Vreemde Vogel, Vlaardingen

Slapen in een vliegtuig, space shuttle of een vliegende caravan. Bij de vreemde vogel kan het allemaal! Wij gingen langs om een kijkje te nemen en te genieten op het terras. Benieuwd naar mijn beleving? Ik heb mijn favoriete slaapplek in ieder geval al geclaimed!

Net onder de rook van Rotterdam, in Vlaardingen vind je de Vreemde Vogel. Na het passeren van een woonwijk kom je aan in een soort vakantieparadijs. Misschien een hele gekke plek, maar je hebt gelijk het ultieme vakantiegevoel. Na even rondgelopen te hebben gingen wij als eerst opzoek naar de te gekke overnachtingsmogelijkheden die ze aanbieden. Zo kan je slapen in een vogelhuisje, een space shuttle- (hoe vet is dat!), vliegtuig, pippo wagen en een vliegende caravan. Ik kreeg gelijk helemaal de kriebels om een nachtje in het vliegtuig te slapen. Misschien niet heel voor de hand liggend want ik heb nog nooit echt lekker geslapen in een vliegtuig. Maar deze heb je gewoon voor jezelf met een normaal bed in plaats van stoelen, wat moet dat heerlijk zijn!

Speciale accomodaties Nederland

Bijzonder overnachten

Overnachten in een vliegtuig, Vlaardingen

Naast de bijzondere accommodaties om in te overnachten lopen er bij de Vreemde vogel schapen en geiten rond. Zij vinden het maar al te gezellig  om geaaid te worden.

Na het rondkijken besloten we even wat te eten en drinken op het terras. Vanaf het terras kijk je uit op het vliegtuig en de boerderij waar de dieren lopen. Tevens is er voor kinderen nog een kleine speelplek gemaakt zodat zij zich hier ook kunnen vermaken en er toch een oogje in het zeil gehouden kan worden door de ouders.

Overnachten in een vliegtuig

De menukaart is top. Er is goed over nagedacht met namen zoals: de gebalanceerde flamingo en de gespierde specht. Hoe leuk is dat! Als flamingo fan koos ik uiteraard voor de gebalanceerde flamingo. Dit is een fruitshake met onder andere perzik, heel lekker!

De vreemde vogel, Vlaardingen

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten, zo worden sommige hapjes geserveerd in een vogelkooitje, wat er natuurlijk leuk uit ziet. Mijn vriend en ik kozen voor koude gerechten, deze bestonden uit: verschillende soorten worst en kaas, olijven, tomaten, gefrituurde groente en nog meer lekkers.

Eten en drinken Vlaardingen

Zoals ik net al zei is er goed nagedacht over de uitstraling. Het ‘pluimpje’, een speciaal bier dat gemaakt is voor de Vreemde Vogel wordt geserveerd op een plankje met daarbij een pluim, het biertje (in een heel leuk omhulsel) en uiteraard een glas. Wat de presentatie al wel niet kan doen. Zelf koos ik voor een (hoe kan het ook anders) gin met rose lemonade. Beide drankjes zijn een aanrader.

In de zomervakantie is de Vreemde Vogel elke dag geopend en anders alleen in het weekend. Ik kan het zeker aanraden om hier met zomers weer naartoe te gaan. Het is voor mij dichtbij maar een totale verrassing.

Hopelijk kan ik nog eens in het vliegtuig slapen, want hoe tof zou dat wel niet zijn…

In welke accommodatie zou jij willen slapen?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.