Reistips Restaurants

Eten en drinken bij Altijd in de buurt, Rotterdam

In het Groothandelsgebouw aan de Weena in Rotterdam zit al een tijdje een nieuwe lunchroom, genaamd Altijd in de buurt. Er wordt van alles geserveerd van pancakes tot aan chicken ‘n waffles. Benieuwd naar onze beleving in dit restaurant? Kijk dan mee!

Een bijzondere menukaart

Op de menukaart staan enkel gerechten die de eigenaren lekker vinden, zoals chicken ‘n waffles, buurtsalon (eigen twist op de Rotterdamse kapsalon) en allerlei soorten pancakes. De meeste gerechtjes worden in leuke mandjes geserveerd zodat je je gerechten kunt delen met je tafelgenoten. Wij gingen voor de chicken ‘n waffles, stiekem zijn we naar Altijd in de buurt gegaan voor dit gerechtje, en voor de cheese steak.

Chicken 'n waffles

O M G die chicken ‘n waffles is serieus de hemel! Sinds ik dit heb gegeten wil ik het elke dag eten! Iedereen die ik hierover vertel vind het een super rare combinatie, maar het is echt heel lekker. Ga zeker naar Altijd in de buurt om dit heerlijk gerechtje uit te proberen! Daarnaast was de cheese steak ook erg lekker en er zat lekker veel vlees op het broodje.

Chicken 'n waffles

Industrieel en groen ingericht

Ook is Altijd in de buurt erg leuk ingericht: ruim, licht en groen. Overal zie je planten staan en bij binnenkomst loop je direct tegen een houten boom aan waar een schommel aan hangt. Erg leuk gedaan! Er zijn veel kleine zithoekjes die er elk anders uitzien en ook kun je op het terras zitten als het zonnetje schijnt. Daarnaast kunt hier ook prima werken. Je kan dan boven plaatsnemen in de houten huisjes, hier heb je net wat meer privacy als je dat fijn vindt.

Chicken 'n waffles

Ik kan het zeker aanraden om hier te gaan lunchen en kies dan natuurlijk de chicken ‘n waffles!

Waar?
Weena 709
3013 AM Rotterdam

Heb jij weleens chicken ‘n waffles gegeten?

Liefs,
Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.