Een fotoboek maken bij de Fotofabriek

De zomervakantie is weer in zicht. Dat betekent nieuwe avonturen, mooie vakantiefoto’s en als napret een fotoboek maken om opnieuw te genieten van de reis. Wij hebben dit keer een fotoboek mogen maken bij de Fotofabriek. Wil je weten of wij tevreden zijn met de kwaliteit van het album? Lees dan snel verder!

Het software programma

De software van Fotofabriek maakt het mogelijk om verschillende soorten producten te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld ook een kalender of een collegeblok maken van je vakantiefoto’s. Er is genoeg keuze. Het software programma voor het maken van een fotoboek is vrij recht toe recht aan. Niet te veel poespas en vooral duidelijk. Je hebt een duidelijk beeld waar je je foto’s vandaan haalt (aan de linkerkant van het scherm), in het midden is het fotoboek zelf te zien en rechts zijn de sjablonen weergegeven die je kunt gebruiken. Tussendoor krijg je advies of pop-ups waar je op moet letten. Zo wordt je gewaarschuwd als een foto afgesneden dreigt te worden of als de pixels niet voldoende zijn.

Fotofabriek

Fotofabriek

Het fotoboek zelf

Nadat je het boek in de webshop hebt besteld kan de voorpret beginnen en Fotofabriek speelt daar leuk op in! Je krijgt namelijk een filmpje opgestuurd waarin je ziet dat je eigen fotoboek wordt afgedrukt. Hoe leuk is dat!

Het fotoboek wordt binnen enkele dagen bij jou in de brievenbus gestopt. Dus je kunt al snel van je fotoboek in levende lijve genieten. De kwaliteit vinden wij erg mooi. De foto’s zijn helder en kleurrijk en als je sjablonen gebruikt dan is voel je dat in het papier zitten als je er met je vingers overheen glijdt. De foto’s blijven zowel klein als uitvergroot van een mooie kwaliteit!

Fotofabriek

Fotofabriek

Fotofabriek

Mocht jij ook zo’n mooi fotoboek willen maken, via de site van Fotofabriek krijg je nu 30% korting op een vierkant fotoboek!

Maak jij ook altijd een fotoboek van je reis of vakantie?

Liefs,

Romy

*Dit artikel is in samenwerking met de Fotofabriek

1 thought on “Een fotoboek maken bij de Fotofabriek

  1. Linda | travellersoftheworld says:

    Je hebt een prachtige fotoboek gemaakt! Ik vind het programma van fotofabriek niet heel erg fijn, dus ik gebruik eigenlijk altijd Pixum. Hele fijne kwaliteit en een simpeler programma met super veel mogelijkheden

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.