Restaurants

Bowlen en eten bij DOK99, Rotterdam

Zin om een avond of middag lekker te relaxen met vrienden? Bij Dok 99 zit je goed. Benieuwd wat je hier kan doen en wat wij zo leuk vonden? Lees dan verder.

Vorige week waren wij uitgenodigd om te bowlen en steengrillen bij Dok 99 in Rotterdam. Bij binnenkomst waren wij gelijk verrast. De typische Rotterdamse havenstad uit de jaren 30 zie je helemaal terug komen in het interieur. Dit maakt deze bowlingbaan veel gezelliger dan de andere bowlingbanen in Rotterdam en omgeving. Bij binnenkomst werden wij gelijk goed geholpen en kregen we van die prachtige bowlingschoenen. Deze schoenen komen wel van pas omdat onze bowling vaardigheden niet heel goed zijn.

Dok 99

Dok 99

Dok 99

Of de schoenen nou echt geholpen hebben? Nee niet echt, we hebben duidelijk verloren van de jongens haha! Maar het was zeker gezellig en een fijne baan om op te bowlen.

Dok 99

Dok 99

Om ons verlies snel te vergeten zijn we na het bowlen gaan steengrillen. Een leuk concept wat wij al jaren niet meer gedaan hebben. De tafel werd gevuld met allerlei salades, groentes, friet en vlees dat wij konden gaan bereiden op de steengrill. De bereiding van het uitgebreide vleespakket, met o.a. hamburgers, steak en kip, ging lekker snel. Gelukkig maar want na het bowlen hadden wij toch flink trek gekregen.

Dok 99

Dok 99

Na het steengrillen werden wij verrast met een spectaculair dessert. Tijdens het opdienen van het dessert werd er een speciaal liedje afgespeeld en zagen wij ons dessert al aankomen door het vuurwerk wat eruit spoot. Het dessert bestond uit een cake met verschillende soorten ijs. Bij het ijs zaten allerlei rooktaferelen (het leek een beetje op ice-fondue). Helaas kon ik niet alles meer op, omdat het steengrillen al behoorlijk veel was.

Dok 99

Het eten was lekker en het bowlen vooral heel gezellig! De ultieme gelegenheid om na het bowlen nog te kletsen met vrienden of familie.

Dok 99

Op de website van Dok 99 kun je meer informatie vinden over steengrillen en bowlen bij Dok 99. Naast het steengrillen kan je er ook lunchen, pannenkoeken eten en barbecueën. Bekijk hier alle arrangementen.

Waar?

Straatweg 99

3054 AB Rotterdam

Website

 

Gaan jullie wel eens steengrillen?

 

Liefs,

Romy & Marije

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dok 99.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.