Citytrip: Travel Essentials

Ben jij ook altijd bang dat je iets vergeet op vakantie, wij wel. Daarom hebben wij een inpaklijst gemaakt zodat we nooit meer onze essentials kunnen vergeten in onze koffer. Benieuwd wat wij meenemen naar een citytrip en wil je nooit meer iets vergeten? Bekijk dan onze inpaklijst.

Om te zorgen dat wij niks vergeten als wij op vakantie gaan, maken wij altijd een inpaklijst. Het leek ons een leuk idee om onze travel essentials met jullie te delen. De inpaklijst is vooral gericht op een citytrip van vier dagen en natuurlijk is wel meer een vrouwelijke inpaklijst en aangezien mannen toch minder meenemen, kunnen er zo wat dingen van onze lijst afgehaald worden. Voor twee dagen kan je hem natuurlijk ook gebruiken, dan neem je gewoon iets minder kleding mee. Wij nemen vrijwel altijd alleen handbagage mee als we een city trip gaan maken. Alleen een handbagagekoffer scheelt toch weer aardig in de kosten en met een beetje passen en meten kan het allemaal mee.

PicMonkey Collage
Een aantal handige dingen om niet te vergeten: tickets, telefoon, portemonnee, oordoppen, wereldreis stekker, badtas, kaart en boekje met bezienswaardigheden van de stad waar je naartoe gaat.

P10208141

Wat nemen jullie allemaal mee op reis? Wat zijn jullie Travel Essentials? 

Liefs,

Romy & Marije

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.