Restaurants

Eten en drinken bij de Bakkerswinkel, Rotterdam

De bakkerswinkel, één van mijn oldtime favorites. Dit ontstond een aantal jaren geleden in Amsterdam. Wanneer ik in Amsterdam was wilde ik altijd weer een bezoekje brengen aan de bakkerswinkel, gelegen aan de Warmoestraat. Na enkele jaren wachten was het moment daar, dat mijn favoriete lunch spot naar Rotterdam kwam. Een reden om hier meer over te vertellen!

Zoals ik net al vertelde kom ik regelmatig bij de bakkerswinkel. Het is een gezellig ontbijt- en lunchzaakje, maar daarnaast kan je er ook heerlijk thee drinken met een overheerlijke scone (tip!). Bij binnenkomst zie je gelijk de lekkere hapjes staan en begint de buik al langzaam van binnen te knorren. Het interieur en de sfeer is weer als vanouds, heel mooi! Het restaurant in Kralingen is heel gezellig ingericht en het is lekker groot, hierdoor is er altijd wel een plekje beschikbaar.

Bakkerswinkel

Bakkerswinkel lunch

Laatst koos ik voor de ”bakkerswinkel lunch”. Bij deze lunch krijg je verschillende sandwiches, een soepje, een stuk quiche, sinaasappelsap en thee. Wat er op de sandwich zit is een verrassing. Wel kan je van tevoren aangeven als je ergens niet tegen kan. Ik had aangegeven dat ik eiersalade niet heel lekker vond en dit was geen probleem, er werd voor mij sowieso geen sandwich gemaakt met eiersalade. De lunch is zeer stevig, dus mocht je laat in de middag gaan lunchen, dan is dit zeker een aanrader.

Bakkerswinkel
Verschillende soorten sandwiches, quiche en soep

Bakkerswinkel

De lunch kan je ook afsluiten met een overheerlijke scone. Helaas hadden wij hier geen ruimte meer voor, maar zeker aan te raden met clotted cream en lemon curd.

Sinds kort is de bakkerswinkel ook ‘s avonds open en kan je er avondeten. Elke week hebben ze drie verschillende seizoensgerechten op de kaart staan. Ik ben benieuwd!

Waar?

De Bakkerswinkel Kralingen
Oostplein 223a
3063 CE Rotterdam

Liefs,

Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.