Tips

Backpack Essentials – Inpaklijst voor backpacken

Afgelopen zomervakantie heb ik mijn backpack ingepakt voor mijn reis door Maleisië en Singapore. Tijdens deze reis kwam ik erachter dat het handig zou zijn om al mijn spullen die ik meenam op vakantie op te schrijven, zodat het inpakken de volgende keer een stuk eenvoudiger verloopt. Zo heb je tijdens de vakantie altijd wel spullen waarvan je denkt: ‘Had ik dit toch maar meegenomen’. Terwijl mijn tas heel erg vol zat en ik dacht alles nodig te hebben, zaten er bij thuiskomst toch nog ongedragen kledingstukken in. Dit moet anders kunnen! Vandaar dat ik onderstaande lijst heb opgesteld. Hopelijk helpt jullie dit ook met het inpakken van backpack.

Backpack essentials

backpack inpaklijst2

Alles in de backpack

De inpaklijst is goed gevuld zoals je kan zien. Maar alles paste in mijn backpack van 65 liter. Ik had veel verschillende kleding bij me. Maar door alles optimaal te verpakking kon het mee. Voor mijn vertrek heb ik via Ebay vaccuumzakken gekocht. Deze zakken zorgen ervoor dat alle lucht uit de zakken gaat wanneer je hem vaccuum maakt, hierdoor ontstaat er veel meer ruimte in de backpack. De kleding blijft daarnaast ook nog een extra schoon en het kreukt minimaal. Het voordeel van deze zakken is ook dat je de backpack handiger kan indelen. Zo kan je een zak vullen met setjes kleding, maar ook kleinere zakken voor ondergoed. Uiteraard blijft het puzzelen om erachter te komen wat voor jou het fijnst werkt. Maar ik was heel blij dat ik deze vaccuumzakken had gekocht.

P10302721

Hopelijk hebben jullie iets aan deze inpaklijst. Je kan de lijst opslaan op je computer zodat je nooit meer iets vergeet. Mis jij nog iets op deze lijst of heb jij nog handige inpak tips? Laat ze dan achter bij de reacties.

Hebben jullie al eens gebackpacked? En waar ging de reis toen heen?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.