Backpack Essentials – Inpaklijst voor backpacken

Afgelopen zomervakantie heb ik mijn backpack ingepakt voor mijn reis door Maleisië en Singapore. Tijdens deze reis kwam ik erachter dat het handig zou zijn om al mijn spullen die ik meenam op vakantie op te schrijven, zodat het inpakken de volgende keer een stuk eenvoudiger verloopt. Zo heb je tijdens de vakantie altijd wel spullen waarvan je denkt: ‘Had ik dit toch maar meegenomen’. Terwijl mijn tas heel erg vol zat en ik dacht alles nodig te hebben, zaten er bij thuiskomst toch nog ongedragen kledingstukken in. Dit moet anders kunnen! Vandaar dat ik onderstaande lijst heb opgesteld. Hopelijk helpt jullie dit ook met het inpakken van backpack.

Backpack essentials

backpack inpaklijst2

Alles in de backpack

Het lijkt erg veel wat er op de lijst staan, maar geloof me. In mijn backpack van 65l paste alles. Ik had veel kleding bij me, maar door alles goed te verpakken in vaccuumzakken (gekocht op Ebay), kon ik alles meenemen en ook goed terug vinden in mijn backpack. Ik was ontzettend blij dat ik deze zakken had gekocht. De kleding wordt niet vies in de zakken en het kreukt minimaal. In elke zak had ik andere spullen. Soms maakte ik setjes van kleding, maar ik merkte toch dat ik het fijner vond om shirtjes en broeken te scheiden. Maar je komt er voor jezelf achter wat je handig vindt qua inpakken.

P10302721

P10302741

 

Hopelijk hebben jullie wat aan de inpaklijst/backpack essentials. Missen jullie nog iets? Laat het dan achter bij de comments.

Hebben jullie al eens gebackpacked? En waar ging de reis toen heen?

Liefs,

Marije

”My favorite thing is to go where i’ve never been before”– Diane Arbus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *