Restaurants

Eten en drinken bij Argentijns restaurant Gauchos

Ik heb nog nooit een artikel geschreven over één van mijn meest favoriete restaurant Gauchos. De meeste mensen kennen dit Argentijnse restaurant wel. Je moet er echt heen voor de geweldig lekkere steaks! Kijk maar mee!

In Rotterdam zijn er in totaal 3 Gauchos restaurants: in Hilligersberg aan de Plas, aan de Maas en in het centrum aan de Aert van Nesstraat. Ik ben bij alle drie een keer wezen eten maar vind de restaurant aan de Plas en aan de Maas toch wel het bijzonderst.

Het restaurant aan de Plas is wat ruimer en heeft een wat chiquere uitstraling. Daarnaast heeft dit restaurant ook een leuke bar, genaamd Mendoza. Hier kun je al een drankje doen als nog even op je tafel moet wachten.

Het restaurant aan de Maas is vooral bekend vanwege haar terras met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug en de Rotterdamse skyline. Een echte aanrader voor in de zomer of avond!

Gauchos

Let wel op dat je op tijd moet reserveren wil je bij Gauchos een tafel kunnen krijgen, elk weekend zitten alle restaurants snel vol.

Bij Gauchos draait het natuurlijk om de steak en daarom heb je ook allerlei soorten. Favoriet zijn toch wel Bife de Cuadril, een goede klassieke steak, en Bife de Lomo, een stuk steak van het beste stukje van ossenhaas. De steaks zijn er in alle soorten en maten, je kunt zelf kiezen hoeveel gram je wilt eten.

Daarnaast kun je ook lekkere bijgerechten bij bestellen. Wees hier wel voorzichtig mee, want je hoofdmaal draait natuurlijk om het vlees!

Gauchos

Gauchos
Bife de Cuadril

Gauchos

Je tafel bij Gauchos is altijd gezellig vol met eten en het draait om samen met familie, vrienden of geliefde te genieten van het lekkere vlees wat perfect voor je wordt bereid.

Naar welk restaurant ga jij altijd als je goede steak wilt eten?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.