Restaurants

Eten en drinken bij Aloha bar Rotterdam

Het tropische zwemparadijs Tropicana dat is omgebouwd tot een hippe bar. Je nuttigt een drankje op de bodem van het buitenzwembad met een goed uitzicht over Rotterdam en dat ook nog eens met een tropische sfeer. Wat willen wij nog meer in de zomer?!


In 2010 sloot het Tropicana zwembad haar deuren en in 2014 opende de Aloha Bar hier haar deuren. Wie had gedacht dat het oude vervallen Tropicana zo goed tot zijn recht zou komen?! Met Rotterdams lef en het nostalgische gevoel wat Tropicana wat met zich mee bracht is er echt iets moois ontstaan. Volgende week is de heropening van de Aloha bar en afgelopen vrijdag waren wij al aanwezig voor de exclusieve heropening voor genodigden.

Het zwembad is in alle opzichten nog goed te herkennen. De badregels van het zwembad zijn hier en daar nog aangegeven, de wildwaterbaan ligt er nog, het buitenbad is omgetoverd tot een terras met houten vlonders.

Je kan je goed vermaken bij de Aloha bar, alles bevindt zich onder één dak. Zo vind je er een koffiebranderij, restaurant en een dansbar, waar je je tot in de late uurtjes goed kan vermaken in de oude wildwaterbaan. Maar dit is nog niet alles, om het tropische gevoel te versterken zijn er ook nog schildpadden aanwezig.

De kelders van het oude zwembad worden gebruikt voor het kweken van oesterzwammen. Van de oesterzwammen maken ze heerlijke bitterballen. Daarnaast serveren ze drankjes van Fentimans, heerlijke cocktails en gezonde sapjes.

Heerlijk terras
Heerlijk terras

Cocktails
Cocktails

Aloha bar
Een gezellige en moderne inrichting waar je met grote groepen of met z’n tweeën kunt genieten.
 image

Bitterballen met een vulling van oesterzwam
Bitterballen met een vulling van oesterzwam

Komijn-tortilla & Porkbelly slider op chinese stoombroodje.
Komijn-tortilla & Porkbelly slider op chinese stoombroodje.

image
Als je van cocktails houdt, ga dan zeker naar de Aloha Bar!
Het terrasweer komt er weer helemaal aan, ik ben benieuwd of wij jullie hier kunnen vinden deze lente en zomer. Wij gaan hier in ieder geval vaker naar toe!

Waar?

Aloha Bar

Maasboulevard 100, Rotterdam

Wat is jullie eerste indruk van de Aloha Bar? Wat zijn jullie favoriete terrassen in de omgeving van Rotterdam?

”Be like the flower, turn your face to the sun”– Kahlil Gibran

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.