Afternoon tea bij Sketch in Londen

Zin in een onvergetelijke afternoon tea in Londen? Alles is er roze, er zijn briljante wc’s en de hapjes van de afternoon tea zijn onverslaanbaar lekker. Benieuwd geworden welke hotspot jij in Londen niet mag missen?

Als je wilt genieten na een lange dag shoppen is een afternoon tea bij sketch bij uitstek de beste plek. Sketch heeft een bijzonder uitstraling, alles kun je bekijken met een knipoog, alles is roze en alles is over de top lekker. Bij binnenkomst in het gebouw worden wij verrast door de bijzondere entree: alles is perfect, mooi en het voelt net alsof je Alice in Wonderland binnenloopt. Naast het geweldige gebouw heeft Sketch ook Michelinsterren, wat een bezoek nog specialer maakt.

Iedere ruimte is bij Sketch anders ingericht. Van de klassieke kamers loop je een sprookjesbos binnen met met allerlei verschillende planten. Uiteindelijk komen we aan in de poederroze ruimte waar de afternoon tea wordt geserveerd. We kijken onze ogen werkelijk waar uit en hebben het idee dat deze wereld niet helemaal echt is. Het is de perfecte setting voor een middag vol gezelligheid en een afternoon tea met cocktails.

Sketch Afternoon tea

Afternoon tea

Eén advies kan ik je meegeven, mocht je gaan voor de afternoon tea bij sketch sla de food markets, lunch en diner over. Dit heb je echt niet meer nodig. Bij ontvangst kregen wij de kaart om uit een heerlijke thee te kiezen en een cocktail. Niet veel later werden de zoetigheden en sandwiches bezorgd. Alles smaakte anders, ik heb nog nooit zulke lekkere hapjes geproefd (na heel wat afternoon tea’s). De zoetigheden bestonden uit gebakjes met een gouden randje, vruchtenmouse, chocolade en natuurlijk de onvergetelijke scones. De sandwiches waren gevuld met onder andere kaviaar, truffels en nog meer heerlijkheden. En indien je na alle gebakjes nog meer trek hebt, dan kan er gewoon bij besteld worden. Het zal niet nodig zijn, maar je zal het wel willen: alles is zo lekker.

Afternoon tea sketch Londen
Afternoon tea Sketch Londen
Afternoon tea Sketch Londen

Afternoon tea Sketch Londen

Bijzondere wc’s

Na de heerlijke afternoon tea wordt ons aangeraden om nog een rondje te lopen naar de moderne bar die overloopt in een nieuw spektakel: de wc’s. Normaal gesproken wordt niemand vrolijk van deze ruimtes. Maar de architect heeft hier zelfs een bijzondere ruimte van gemaakt. Bij binnenkomst loop je een witte ruimte in met daarom heen allerlei besneeuwde bomen zodat je je waant in een winters landschap. Bovenaan de trap staan een aantal capsules met daarin de wc’s. Ik gok dat dit de meest gefotografeerde wc’s zijn in Londen haha.

Afternoon tea sketch Londen

Afternoon tea Sketch Londen

Wil jij terecht komen in een waar sprookje en even uitrusten na al het winkelen in Londen. Dan kan ik Sketch zeker aanraden. Het is een absolute hotspot om te genieten van een Afternoon tea of een cocktail. En denk niet te veel na: verwen jezelf, je verdient het.

Ben je net als ik ook zo fan van Sketch?

Liefs,
Marije

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.