Travel diary

Travel diary #9: Genieten van Rotterdam

De maand mei is alweer voorbij gevlogen. Gelukkig was het ook lekker weer en had ik wat extra vrije dagen door Hemelvaart en Pinksteren. Benieuwd wat ik tijdens deze zonnige dagen heb gedaan? Kijk dan met me mee!

We begonnen de maand met een bezoekje aan  het Wereldmuseum in Rotterdam. Zij hebben sinds deze maand een nieuwe tentoonstelling genaamd Afrika010. Wij waren uitgenodigd door het Wereldmuseum om deze tentoonstelling te komen bezoeken. Een erg interessante tentoonstelling waarbij je veel leert van alle landen en stammen uit Afrika.

Travelplog

Travelplog

Omdat het deze dag ook zulk mooi weer was hebben Marije en ik wat terrasjes gepakt op de Witte de Withstraat. Hieronder zie je een vette foto van Ballroom Rotterdam, zij hebben achter hun restaurant deze geheime tuin. Ook hebben we nog lekker in het zonnetje gezeten bij café NRC.

Travelplog

Travelplog

Met Hemelvaart moest ik werken. Ik werk op de 15e verdieping van ons gebouw. Op Hemelvaart stond er ook een cruiseschip in Rotterdam, die je goed kunt zien op de foto!

Travelplog

In de avond ging ik met vrienden gezellig bij de Griek eten in de Markthal en hebben we genoten van een heerlijke Griekse schotel met giros, calamaris en garnalen.

Travelplog

Na het eten namen we nog even een kijkje bij het Bevrijdingsfestival waar Sunnery James en Ryan Marciano aan het draaien waren. Hierdoor was het ook echt ontzettend druk!

Travelplog

Ook is het Foodtruck Festival seizoen begonnen en de eerste waar wij heen gingen was Foodtruck Festival TREK. Ik vind dit wel één van de leukste omdat er een hele leuke sfeer is en je echt het gevoel hebt alsof je in Amerika rondloopt. Benieuwd wat de Foodtruck Festival agenda van regio Rotterdam is? Klik dan hier.

Travelplog

Ook ben ik deze maand in Breda geweest naar het Jazz Festival. De stad is dan gezellig druk en bij elk terrasje hoor je gezellige jazz muziek!  ’s Avonds hebben we bij Proeflokaal Bregje gegeten, waar je lekker en bijzonder goedkoop een driegangenmenu kunt bestellen!

Travelplog

De laatste zonnige dag van deze maand heb ik gespendeerd aan het strand van Rockanje met een desperados en een lekker salade!

Travelplog

Het is alweer een tijdje geleden dat we de zon hebben gezien! Hopelijk hebben we komende maand nog meer geluk met het weer.

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.