Travelplog Rotterdam
Travel diary

Travel diary #8: Een maand vol feestjes

De maand april begon met een week vol zon en het afstuderen van mijn vriend. Ik ging eindelijk weer terug naar Nijmegen, waar ik een halfjaar gewoond heb. Benieuwd wat ik hier gedaan heb? Kijk dan mee.

April luidde ik in samen met een vriendin, na college besloten wij in Rotterdam het eerste terrasje te pakken dit jaar. Kop van Zuid in Rotterdam is een heel leuk stukje, waar je mooi uitzicht hebt over de stad. In eerste instantie wilde we lekker bij NHOW hotel gaan zitten, maar hier was nog geen zon, dus liepen we maar door naar Hotel New York.

Omdat het mooie weer aanhield besloten mijn vriend en ik met de fiets Rotterdam in te gaan, om opzoek te gaan naar een leuke plek waar wij willen gaan wonen. Na ons fietstochtje door de stad zijn we lekker op een terras gaan zitten. We zaten nog geen 5 minuten bij de Aloha Bar toen mijn vriend onder gepoept werd door een meeuw. We hebben allebei zo hard gelachen! Gelukkig zat het niet op zijn hoofd haha.

Travelplog Rotterdam
Rondje Rotterdam, Kop van Zuid

Travelplog Rotterdam

IMG_6143

De week erna gingen ik samen met mijn vriend en zijn familie naar Nijmegen om ons Nijmegen avontuur af te sluiten. Mijn vriend en ik verhuisden 1.5 jaar geleden voor een halfjaar naar Nijmegen omdat hij nog graag een tweede master wilde doen. En nu was het tijd om zijn bul in ontvangst te nemen! ‘s Avonds besloten we te gaan eten bij de oude Honig fabriek. Een heel leuk concept waar ik later meer over ga vertellen in een blogpost.

Travelplog Nijmegen

10 april werd in Rotterdam de marathon gehouden. Uiteraard was ik van de partij, het is elk jaar weer leuk om mee te maken!

Travelplog Rotterdam

Een week later vierde een vriendin van mij haar verjaardag. De feesten van haar zijn elk jaar weer iets om naar uit te kijken, een avond vol gezelligheid!

IMG_6277

Helaas heeft het weer ons in de steek gelaten eind april maar omdat ik hard moest studeren was dit voor mij geen ramp. Na mijn tentamen in Amsterdam reed ik samen met mijn moeder nog even langs de bollenstreek. Wat zeer mooie foto’s van de tulpen opleverde.

IMG_6402

Travelplog

Travelplog

Dit jaar sloeg ik alle festivals op Koningsdag over. Ik ging ‘s ochtends tompoucen verkopen bij mijn bijbaantje en in de middag gingen wij nog even naar een aantal huizen kijken. ‘s Avonds besloten we te gaan eten bij een Thais restaurant in Rotterdam, erg lekker!

Travelplog Rotterdam

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen maand? 

Liefs,

Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.