Travel diary

Travel diary #7: Waar blijft het mooie weer?!

Gelukkig wordt het komend weekend heerlijk mooi weer, maar afgelopen maand was dat wel een ander verhaal! In de maand april heb ik meer regen zien vallen dan dat de zon scheen. Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb afgelopen maand? Kijk dan met me mee!

travelplog

De maand begon met een training bij mijn werk. Deze training vond plaats op de hoogste verdieping van ons gebouw en daar heb je een fantastisch mooi uitzicht over Rotterdam. Je ziet de Maas met de Erasmusbrug, het gebouw de Rotterdam en rechts de Euromast. Een mooi plaatje zo van de skyline van de stad!

travelplog

travelplog

Tijdens de eerste week van april was het Restaurantweek in Rotterdam. Je kon dus in bijna elk restaurant voor een vaste prijs genieten van een driegangenmenu. Wij gingen bij Ono eten. Ono ligt in een wat duurder segment, je kunt er sushi en warme Japanse gerechten eten. Vooral de schelp die hierboven ziet was ontzettend lekker. Hier zaten coquilles in met een heerlijk sausje eroverheen. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan restaurant Ono? Je leest het in dit artikel.

travelplog

travelplog

Ook was april de laatste maand dat de reuzenrad naast de Markthal zou staan. Na het avondeten en tijdens zonsondergang zijn we erin gegaan. Ik heb hoogtevrees dus was nog best een avontuur. Je gaat namelijk drie rondjes en bij één rondje stonden we helemaal bovenin stil. Het ergste is dan ook dat je cabine heen en weer gaat zo hoog in de lucht haha. Maar het leverde wel een prachtig mooi uitzicht op zo met zonsondergang.

travelplog

Gelukkig kende de maand april niet alleen maar regen en was er een weekend met prachtig mooi weer. Wij grepen dat aan om lekker een terrasje te pakken bij Grand Café Abel. Wij wisten dat er in de buurt een klein hertenkamp was, dus zijn we daar even een kijkje gaan nemen en konden we allerlei schattige hertjes bewonderen.

travelplog

Ook ging ik een weekendje naar België om naar Daydream Festival te gaan. De weervoorspelling was alleen jammer genoeg niet zo best. De dag dat we naar België reden hadden we nog vol goede moed, want zoals je hierboven ziet was het prachtig mooi weer!

travelplog

Op de dag van het festival viel het weer helaas tegen en was het af en toe best regenachtig. Gelukkig waren er veel tenten opgezet dus kon je gelukkig droog feesten! Mainstage was ontzettend indrukwekkend opgebouwd, ook hadden wij speciale tickets waardoor wij op een balkon naast Mainstage konden feesten en lekker droog stonden. Hierboven klaarde het gelukkig op toen Don Diablo begon te draaien. Wij zijn grote fan van zijn muziek!

travelplog

Precies op de dagen dat je moet werken was het mooi weer afgelopen maand! Omdat wij van kantoor gaan verhuizen kregen wij een rondleiding door het nieuwe pand. We gaan verhuizen naar centraal station en krijgen daar ook een nieuw uitzicht bij zoals je hierboven ziet. Ook niet verkeerd toch?

travelplog

Ook deze maand heb ik een nieuw Italiaans restaurant gevonden waar je heeerlijk kunt eten! Maar daar binnenkort meer over, want hier ga ik nog een artikel over schrijven. Hierboven alvast een sneak peek van mijn heerlijke pasta!

Wat heb jij gedaan afgelopen maand? En wat was het leukste?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.