Travel diary

Travel diary #6: een maand vol gezelligheid

Afgelopen maand was een maand vol gezelligheid, etentjes en natuurlijk Pasen! Daarnaast komt het mooie weer eindelijk tevoorschijn dus tijd om weer heerlijk rond te touren. Benieuwd wat ik allemaal beleefd heb? Bekijk dan mijn travelplog.

Maart begon al goed met een borrel en diner georganiseerd door mijn stage. We gingen eten in hartje Den Haag. Op mijn bordje lag een heerlijke salade met sashimi.

Travelplog

De week erna wilden mijn vriend en ik onze kookkunsten even gaan showen, omdat zijn ouders op vakantie gingen. Al ziet het er misschien niet heel smakelijk uit, het was toch erg lekker. Wij maakten een pastaschotel met spinazie, mozzarella en tomaat en nog een paar andere ingrediënten, heel lekker! We hadden alleen belachelijk veel gemaakt dus konden er nog een paar dagen van genieten.

Travelplog

Eind van de week ging ik even bijkletsen met mijn moeder. We liepen een rondje langs de maas met de hond en uiteindelijk besloten we bij Abel (lees hier meer) te gaan lunchen. Ik koos voor een heerlijke carpaccio met brood.

Travelplog

De week erop was het wederom heel lekker weer en besloot ik weer even een rondje te gaan lopen. Ik liep in het bos, dat helemaal vol stond met sneeuwvlokjes, een super mooi gezicht. Helaas komt het niet helemaal goed over op de foto.

Travelplog

Travelplog

En het tweede food evenement waar ik heen ging dit jaar was Eeterij op wielen in Ahoy. Een heel leuk foodevent met heel veel keus. Een grote hal in Ahoy was helemaal gevuld met leuke foodtrucks. Op deze foto zie je mij en een vriendin bij een Turks restaurantje. Door een foto te maken in kledendracht maakte je kans op een gratis etentje. Helaas hebben we niet gewonnen.

Travelplog

Van het ene evenement ging ik op het andere evenement. Romy en ik waren uitgenodigd om bij de heropening van de Aloha bar te zijn. Een hele toffe zaak aan in het oude Tropicana zwembad in Rotterdam. Zeker in de zomer is dit een plek waar je heerlijk kan genieten van een cocktail op het terras. Wil je meer weten over deze hotspots? Klik dan hier.

Travelplog

Na het evenement ben ik met Romy en een vriendin de stad in gegaan om even bij te kletsen onder het genot van een cocktail, bij Level in Rotterdam. Voor mij dit keer een alcoholvrije cocktail, maar deze was zeker niet minder lekker. Mocht je hier een keer komen neem dan zeker de Lemon Pie Martini. Ondanks mijn alcoholvrije cocktail kon ik het niet laten om deze toch te proeven (het is de witte cocktail op de foto).

Travelplog

Het laatste weekend van maart was het alweer Pasen. Om een heerlijk paasmaal te verzorgen gingen mijn moeder en ik even Rotterdam in om een aantal ingrediënten te halen. Onderweg naar de stad leverde dit mooie plaatjes op.

Travelplog

En natuurlijk kan de maand niet afgesloten worden zonder een heerlijk paasontbijt!

Travelplog

Heb jij ook zo’n leuke maand gehad? 

Liefs,

Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.