Travel diary

Travel diary #5: Heel veel uiteten

De maand maart is alweer voorbij en we gaan de lente tegemoet! Ik ben wel klaar voor wat mooier weer. Ook deze maand heb ik weer genoeg beleefd, kijk je met me mee?

De maand begon ik met mijn eerste baan in Rotterdam en laten we nou op de 15e verdieping onze afdeling hebben. Hier hebben we een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Je kijkt uit op de Maas en de Erasmusbrug, op de Laurenskerk en de Coolsingel!

Ook is deze maand het reuzenrad naast de Markthal geplaatst en moest ik even een kijkje nemen. Ik moet er nog steeds een keer ingaan, want het uitzicht schijnt fenomenaal te zijn.

Plog

Vlak naast de Laurenskerk en dichtbij de Markthal heb je het restaurant Little V. Hier kan je heerlijk Vietnamees eten en deze maand heb ik hier dan ook een keer gelunched. Wil je weten hoe Little V eruit ziet? Je leest het hier.

Plog

Naast Vietnamees heb ik ook heerlijk Italiaans gegeten! Mijn favoriete Italiaanse restaurant is Il Siciliano in Spijkenisse, je leest er hier alles over. Ik zag dat ik in mijn allereerste Travelplog ook al bij Il Sicilano had gegeten. Tsja, je bent fan of niet!

Op 18 maart was het tijd om naar de Aloha Bar te gaan. We waren namelijk uitgenodigd voor de heropening van het restaurant. Officieel is de Aloha Bar de 25e geopend, maar wij kregen al een sneak peek! Wil je weten hoe de Aloha Bar is veranderd? Je ziet het hier.

Plog
We genoten van heerlijke cocktails!

Ook was dat weekend Eeterij op Wielen in Ahoy. Hier stonden maar liefst 70 foodtrucks en we hebben van alles geprobeerd! Vooral de hamburger Pulled Pork was heeeeel lekker.

Plog

En nu ik het toch alleen maar over eten heb, dan maak ik het af met heerlijke sushi! Marije en ik gingen afgelopen weekend uiteten met onze vriendinnen en hebben we tafels vol sushi gegeten. We zaten propvol, maar het was de moeite waard, haha.

Plog

Dit was mijn maand Maart, vooral heel veel gegeten en dat zal niet veranderen komende maand!

Hoe was jouw maand? Nog leuke tips om in het weekend te gaan doen?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Leuk overzicht Romy! Je hebt echt een lekkere maand gehad 😉

    1. Dank je! Dat zeker haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.