zonsopkomst
Travel diary

Travel diary #4: hotspots ontdekken

Afgelopen maand heb ik weer veel leuke dingen mogen doen. Wel bleef ik deze maand in de buurt van Rotterdam en Den Haag om nog meer leuke hotspots te ontdekken. Wil je weten welke leuke hotspots ik heb ontdekt en wat ik nog meer heb gedaan deze maand? Kijk dan mee naar mijn afgelopen maand in foto’s.

Begin februari was er op de pier in Scheveningen een foodevent. Zoals je in het artikel van Romy al hebt kunnen lezen staan hier altijd kraampjes waar je heerlijk kan eten, maar deze keer was er flink uitgepakt en kon je je goed vermaken met jaren 60 muziek en natuurlijk lekker eten. Mijn vriend en ik kozen voor een Surinaamse roti en een bara. De pier is een hele leuk plek om even heen te lopen als je in Scheveningen bent.

Hotspots ontdekken
Scheveningen

De week erna ben ik naar een voorstelling van Jandino Asporaat geweest met vriendinnen. Een onwijs goede show, waar we veel hebben gelachen. Voor we naar de show gingen hebben we een hapje gegeten bij Il siciliano. Een heel lekker Italiaans restaurant waar Romy en ik vaker komen. Als klapper van de avond kozen we met z’n drieën allemaal een taartje uit die we konden delen. Normaal gesproken was de pistache tiramisu mijn favoriet, maar nu werd het erg lastig.

Il siciliano

Het weekend erop heb ik mijn broer afgezet op Schiphol. Voor 7 maanden gaat hij naar Thailand om onderzoek te doen, een pittig lange tijd. Mijn tijd in Londen stelt hier niks bij voor haha! Maar hopelijk heeft hij het goed naar zijn zin. En wie weet staat er nog een reisje naar Bangkok op de planning. We gaan het zien.

IMG_5727
Wakker worden met een mooie zonsopgang

Daarna was het weer tijd om af te reizen naar Amsterdam voor een congres over Neuromarketing. Een heel interessant thema. Met behulp van MRI scans wordt de hersenactiviteit bekeken bij het zien van afbeeldingen of een film. Bij een succesvolle waarneming kan deze afbeelding/film ingezet worden bij het promoten van producten. Een leuke en verrassende dag!

IMG_5779

Eind van de maand had ik iets meer tijd en ben ik nieuwe hotspots gaan ontdekken in Rotterdam. In de ochtend ging ik naar een lezing van Arita Baaijens (zij schreef het boek Zoektocht naar het paradijs) over haar reis door Kazachstan en Siberië.  Na deze lezing bracht ik een bezoek aan een hele leuke hotspot aan de Hoogstraat waar je lekkere cake rolls kan eten en ze speciale drankjes serveren. Binnenkort verschijnt er een artikel op de site, dus stay tuned! Naast al het lekkere eten was het ook weer eens tijd om Rotterdam  verkennen bij nacht, waar we uiteindelijk terecht kwamen in de shotjesbar aan de Coolsingel. Een hele gevaarlijke stop, met veelste lekkere shotjes. Maar een goede plek om een leuke maand weer af te ronden.

Appel-kaneel thee Round&Round
Appel-kaneel thee

Dit was februari alweer in foto’s. Een maand die weer voorbij is gevlogen! Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken. Deze maand staan er weer genoeg leuke activiteiten op de planning, voor de volgende plog. Tot dan!

Hoe was jouw maand?

Liefs,

Marije

“The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters.”  – Audrey Hepburn

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Mooie foto’s! Leuk ook om dingen te ontdekken in Nederland 🙂 Mijn maand stond in het teken van New York! 😀

    1. Dat is nog eens een leuke maand. NY staat staat nog op mijn lijstje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.