Travel diary

Travel diary #33: Eerste terras van dit jaar

De lente is begonnen en het is weer tijd om op een terras neer te ploffen en wijntjes te drinken. De beste tijd van het jaar vind je ook niet? Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week?

Na mijn laatste travelplog was het alweer tijd voor de verkiezingen. Op Rotterdam Centraal stond er ‘s ochtends vroeg al een hele lange rij. Ik had mezelf opgegeven om stemmen te gaan tellen ‘s avonds. Nog nooit zoveel papier in mijn handen gehad op een avond, maar leuk om een keer te doen.

Rotterdam Centraal

En dat de lente is aangebroken is altijd te herkennen aan alle lammetjes die geboren worden. Ik liep een rondje met de hond van mijn ouders en kwam deze leuke schapen tegen en daarna deze mooie zonsondergang..

Rotterdam Lammetjes

Zonsondergang Maas

Toen ik ‘s ochtends een keer naar de universiteit ging, reed mijn trein niet en pakte ik een bus. Om bij de universiteit te komen moet ik over een bospad lopen, dat was even anders dan ik gepland had haha!

Universiteit Tilburg

En ook is het lentegevoel niet te ontwijken, de tulpen komen uit en de bloesem hangt aan de bomen. Hopelijk blijft het nog een tijdje lekker weer zodat we met een paar zonnestralen die witte benen eens wat bruiner kunnen laten worden.

Tulpen Rotterdam

Afgelopen zondag liep mijn vader weer mee met de marathon. Uiteraard wilde mijn vriend en ik even langs om te supporten. Elk jaar weer hangt er een hele goede sfeer in de stad en het is altijd super lekker weer. Om toch nog even flink van de zon te genieten zijn we samen met Romy en haar vriend lekker op een terras gaan zitten bij de Oude Haven. De zon was zo fel dat mijn gezicht gewoon verbrand was. Maar het was een zeer geslaagde dag. ‘s Avonds was het tijd om voor het eerst dit jaar te barbecueën. Laat de zomer maar komen.

Marathon Rotterdam 2017

Oude haven Rotterdam terras

Hebben jij al een keer een bezoek gebracht aan Rotterdam tijdens de Marathon?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.