Travel diary

Travel diary #32: lente is in bloei en nieuw haar!

Eindelijk! De lente is echt begonnen en in bloei. Het mooiste aan de lente is altijd de warmere dagen die zijn aangebroken en overal de bloesem in de bomen. Ik kijk altijd mijn ogen uit! Benieuwd wat ik afgelopen maand heb gedaan? Lees dan mee!

Bloesem aan de bomen

Nu de lente vollop aan de gang is, zijn er steeds meer zonnige dagen en dat betekent bloesem! Ik heb een beetje een gekke obsessie ermee, ik vind het elk jaar zo mooi. Het is zo jammer dat het zo kort duurt. Mijn droom is ook om een keer in deze periode naar Japan te gaan! Maar in Nederland kom je genoeg mooie bomen tegen.

Travelplog

Travelplog

Japanse sferen

Met al die bloesem ben ik wel in de Japanse sferen gekomen en heb ik afgelopen maand met vriendinnen ook weer eens sushi gegeten. Soms is het gewoon tijd om weer een all you can eat sushi te gaan eten! Bij sumo hebben ze nu ook nieuwe toetjes, wij gingen voor mango ijs met cheesecake.

Travelplog

Ook is er sinds kort een nieuw Japans restaurant in Rotterdam, genaamd Takumi. Hier kun je heerlijke Japanse noodlesoep eten! Binnenkort komt hier een uitgebreid artikel over op de blog.

Travelplog

Zonnige dagen!

Afgelopen maand zijn een aantal dagen heerlijk warm geweest en was het alweer tijd voor het eerste terrasje van het jaar! Bij restaurant Ayla vlak bij Rotterdam Centraal kun je heerlijk in de zon zitten met homemade lemonade.

Travelplog

Ook was het tijd om weer eens naar de kapper te gaan. Ik was al best lang niet meer geweest en wilde ook graag een zomers kleurtje. Het is nu wat koeler en blonder dan dat het was.

Travelplog

Mij zat in totaal 4 uur in de kapperstoel om dit voor elkaar te krijgen! Hierdoor was het alweer laat in de middag en besloot ik om samen met mijn ouders gezellig uiteten te gaan bij Jamie’: Italian in de Markthal. Benieuwd hoe het is om hier te eten? Je leest het hier. Ze hebben nu sinds een week ook een nieuwe kaart en ging voor de heerlijke Siciliaanse kip.

Travelplog

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.