Travel diary

Travel diary #30: Ben je al verhuisd??

Ben je al verhuisd? Heb je al een datum om in te trekken? Dit zijn vragen ik bijna elke dag nu hoor. Nee we zijn nog niet verhuisd, maar we zijn afgelopen maand wel druk bezig geweest om te kunnen verhuizen! Kijk je mee?

Ons huis is bijna af!

Ik vertelde in mijn vorige Travelplog al dat onze bank via het raam naar binnen moest worden gebracht en daar bleef het helaas niet bij. We hadden super lange lux-a-flex gekocht en deze kon ook de trap helaas niet op, dus moest het weer door het raam. Gelukkig ging het dit keer een stuk sneller en konden we het via een touw naar binnen trekken.

Verhuisd

Nadat we het binnen hadden gekregen was het tijd om het op te hangen, gelukkig ging dit ook vrij snel en hadden we eindelijk onze eerste raamdecoratie aan het raam! Wat ziet je huis er dan gelijk anders uit, het voelt gelijk wat bewoonbaarder aan.

Verhuisd

Ook hebben we alle lampen opgehangen. Dit kostte echt super veel tijd. We hebben natuurlijk een best oud huis en daardoor zijn de plafonds niet echt ideaal om lampen op te hangen. Maar gelukkig hangt nu alles en hoeven we ons daar geen zorgen meer over te maken.

Verhuisd

Ons huis is bijna af! Dus we kunnen nu echt gaan verhuizen en daar heb ik heel veel zin in. Als je alles zo bij elkaar ziet komen met alle meubels die je hebt uitgezocht wordt het steeds leuker en begint het steeds meer als een thuis aan te voelen.

Tijd voor een nieuwe citytrip!

Afgelopen maand heb ik een voor mij nieuw restaurant uitgeprobeerd: Supermercado aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Marije is hier al een keer geweest en ik was na het lezen van haar artikel heel nieuwsgierig! Supermercado is een leuk restaurant om een lekker drankje te doen en kleine hapjes eten met elkaar te delen. We hebben er onze hele vrijdag avond besteed want ‘s avonds draait er ook een dj. Daarnaast is het eten ook super lekker!

Verhuisd

Ook hebben Marije en ik met vriendinnen een citytrip geboekt naar Napels! Mei is het zo en we hebben er super veel zin in! Lekker eten en zon zijn we echt aan toe. Wat zijn jullie beste tips om in Napels te doen? Laat het ons zeker weten!

Verhuisd

Wat heb jij in februari gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.