Mooiste stranden van Taormina, Sicilië

Een vakantie naar Sicilië kan bestaan uit super veel verschillende activiteiten. Één van de leukste vinden wij de prachtige kustlijn ontdekken. In Taormina ben je dan op de juiste plek, kijk maar mee!

Spisone

Spisone strand is het strand waar vooral de locals heen gaan en is daarom ook niet super druk. Het is een heerlijk strand, niet gigantisch groot maar ook niet heel klein. Hierdoor heb je alle ruimte en rust tijdens je vakantie! Wij verbleven bij Lido La Dolce Vita. Hier kan je voor 8 euro per dag een bedje met parasol huren en krijg je ook nog eens handdoeken te leen en een welkomstdrankjes. Ook werden we nog per busje vervoert van en naar ons hotel.

Sicilië

Sicilië
Sicilië

Mazzaro Bay

Mazzaro Bay is één van de bekendste en daardoor ook populairste stranden. Het is een kiezelstrand dat ligt in een prachtige baai. Het strand is wel een stuk kleiner en daardoor is het wat krapper en lig je wat meer op elkaar. Bij Lido La Pigna hebben wij bedjes gehuurd voor 15 euro per persoon. Aan de prijs is dus ook te merken dat het wat duurder is. Vanaf Mazzaro Bay kun je een boottochtje maken naar Grotto Azzura, Isola Bella en een stukje langs de kust. Erg leuk om te doen, maar wel rond de 25 euro per persoon.

Sicilië

Sicilië

Sicilië

Isola Bella

Isola Bella is eigenlijk een natuur reservaat maar wordt ook gebruikt als strand. Het is een strand van grote kiezelstenen met een eilandje in het midden waar je naartoe kunt lopen. Je kunt er een aantal bedjes huren maar ook hier is het strand niet al te groot en lig je dicht op elkaar. Wij vonden Isola Bella ontzettend toeristisch en druk en dat was erg jammer. Het ziet er namelijk prachtig uit! Isola Bella kun je beter een keer laat in de middag bezoeken om er een drankje te doen en het museum te bezoeken die zich op het eilandje bevindt.

Sicilië

Sicilië

Ken jij mooie stranden in Sicilië of Italië die een bezoek waard zijn?
Meer lezen over Sicilië? Klik hier.

Liefs,

Romy

2 thoughts on “Mooiste stranden van Taormina, Sicilië

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.