Travel diary

Travel diary #28: op stap en verhuizen!

Als we niet werken dan zijn we wel bezig voor de grote verhuizing, maar we hebben wel voor de nodige ontspanning kunnen zorgen! Kijk met me mee wat ik allemaal heb beleefd afgelopen maand!

Ik werk op de derde verdieping van ons kantoor en in januari was er een week van hele mooi zonsondergangen. En doordat de derde verdieping net over de gebouwen heen kijkt van Rotterdam zagen wij elke dag hele mooie zonsondergangen! Ik kan daar nooit genoeg van krijgen.

Travelplog

De verhuizing is begonnen!

Ook werd deze maand onze bank in onze nieuwe huis afgeleverd maar dat was nog een hoop gedoe. We hadden onze bank bij Leenbakker besteld en het werd pas laat op de zaterdagavond geleverd. Doordat de bezorgers onze bank niet omhoog kregen door de laatste trap richting ons appartement hebben ze onze bank gewoon op straat laten staan!! We waren echt niet blij, stond onze bank op zaterdagavond gewoon op straat!

Travelplog

Pas de volgende dag hebben we een verhuislift kunnen huren en is de bank via het raam naar binnen gebracht. Dit was nogal spannend want we wonen op de derde verdieping dus de bank moest een aardig stukje omhoog met de lift, wat als hij eraf was gevallen! Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen en na de nodige stress en een heel weekend bezig te zijn geweest met de vraag hoe we die bank in onze woonkamer konden krijgen is het toch gelukt! We zijn benieuwd hoe het zal gaan met de rest van onze meubels.

Travelplog

Even een break van al het verhuizen

Bijna elk weekend zijn we wel bezig geweest met of te klussen en schoonmaken in het huis of het kopen van meubels. Vorig weekend waren we er even helemaal klaar mee en hebben we voor wat ontspanning gekozen.

We gingen naar de Melkweg in Amsterdam want hier trad Don Diablo op met zijn Hexagon World Tour!

Travelplog

De Melkweg is eigenlijk best klein en doordat het helemaal was uitverkocht was het super druk! Wij hebben boven op het balkon gelukkig nog plekjes kunnen vinden waar we wat meer ruimte hadden om te dansen. Wij zijn groot fan van Don Diablo dus we hebben het super naar ons zin gehad!

Travelplog

Wat heb jij allemaal in januari gedaan? 

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.