Valencia
Travel diary

Travel diary #26: Op reis!

Het nieuwe jaar is net van start gegaan en ik kan nu al zeggen dat het jaar goed begint: Ik ga het huis uit en op dit moment ben ik alweer het land uit voor mijn eerste vakantie van dit jaar! Benieuwd hoe afgelopen maand eruit zag en waar ik nu ben in Europa? Lees dan verder.

2016 is voorbij gevlogen, ik heb hard gestudeerd, leuke momenten beleefd en vooral genoten. Het jaar heb ik goed af kunnen sluiten met familie en vrienden. Nadat ik uit Londen terug kwam stonden de kerstdagen al voor de deur. Net voor de kerst besloten Romy en nog een vriendin om een pre-kerstdiner te maken voor ons drieën en er werd flink uitgepakt! We maakten een 3-gangen diner voor ons zelf met daarbij allerlei lekker hapjes.

Met kerst bracht ik twee volle dagen met familie door en door alle gezelligheid ben ik totaal vergeten foto’s te maken. Eerste kerstdag waren wij met de hele familie bij mijn oom en tante om daar weer met z’n allen een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. Tweede kerstdag was ik bij de ouders van mijn vriend, waar we gingen gourmetten en ouderwets spelletjes spelen. We speelden onder andere 30 seconds en Kolonisten van Katan.

Net voor kerst kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis in Rotterdam. Na de kerst is er hard geklust om ervoor te zorgen dat we in het nieuwe jaar er konden gaan slapen. We hadden geluk dat er niet veel aan het huis moest gebeuren, het is een monumentaal pand dat gerenoveerd is en dus in een top staat is, helemaal prima. Een likje verf op de muren, een vloertje erin en meubels uitzoeken (nog een hele klus) en we kunnen er wonen.

Samen met Romy en nog meer vrienden gingen we met oudjaarsavond vuurwerk kijken bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Helaas zagen we door de mist heel weinig, net zoals de rest van Nederland. In Londen hadden we vorig jaar gelukkig iets meer geluk bij de Thames. Na het vuurwerkfeest zijn we snel de warmte op gaan zoeken in de Cruise Terminal (gelegen naast Nhow). Er werd hier een feest georganiseerd met muziek uit allerlei verschillende jaren. Van tevoren twijfelden we even of het wel leuk zou zijn, maar het was een geslaagde avond!

Vorige week zat ik gezellig met een vriendin te kletsen over reizen en kwam ze op het idee om tripje te boeken naar een plek waar we beide nog nooit zijn geweest. Na een kleine zoektocht besloten we naar Valencia te gaan voor 4 dagen. Lekker lastminute, maar oh zo fijn! Op dit moment zit ik lekker aan een heerlijk wijntje in de zon, wat wil je nog meer?

Valencia


Hoe zijn jullie het nieuwe jaar begonnen?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.