Travel diary

Travel diary #25: een nieuw begin in 2017

Het is alweer 2017! Het gaat echt snel allemaal voorbij. 2017 begint voor mij heel speciaal. Maar laten we nog even nagenieten van de laatste dagen van 2016. Benieuwd wat ik toen allemaal heb beleefd en wat 2017 mij gaat brengen? Kijk dan mee!

Vorige maand was Rotterdam echt goed kerstig versierd! Ik vindt dat Rotterdam dit keer echt moeite had genomen om de stad leuk te versieren, ik werd er helemaal vrolijk van. Na een dagje shoppen in de stad had ik met vriendinnen afgesproken om het eerste kerstdiner van het jaar te houden. We hadden een driegangenmenu met carpaccio als voorgerecht, zalm als hoofdgerecht en tiramisu als toetje. We hadden jaren dit al niet meer gedaan, de laatste keer was op de middelbare school! Dus dit was weer super gezellig.

2017

Ook heb ik natuurlijk met familie uitgebreid kerst gevierd. Het huis was weer gezellig versierd en natuurlijk hebben we veel kadootjes aan elkaar gegeven. Ik heb een luchtje, make up en oorbellen gehad deze keer.

2017

Op kerstavond ging ik bij mijn nicht en neef op bezoek voor het tweede kerstdiner van het jaar. De tafel was gezellig gedekt en hebben heel de avond gezellig getafeld én met al het gekregen speelgoed gespeeld die mijn kleine neefje en nichtje voor kerst hebben gehad.

2017

Een weekend later was het alweer oud en nieuw. We besloten om dit keer voor het eerst naar het Nationale Vuurwerk te gaan bij de Erasmusbrug. Helaas zat het weer niet echt mee en was het super mistig. Ook wisten we niet wanneer er begonnen werd met aftellen dus ineens begon het vuurwerk en wisten we dat het 2017 was! Helaas hebben we niet veel van het vuurwerk gezien dit keer. Volgende keer beter!

2017

De avond was nog lang niet afgelopen, want wij gingen door naar de Cruise Terminal om 2017 goed in te luiden. Hier was het feestje Tijdcapsule en het was super gezellig! Er was een grote rode knop en als erop werd gedrukt kwam er een jaar tussen de jaren 50 en nu tevoorschijn en werd er voor 10 minuten muziek uit die periode gedraaid. Soms was dit echt hilarisch, ik had nooit gedacht te dansen op Elvis Presley met mijn vrienden!

2017

Wij wensen jullie allemaal een goed en gezond nieuw jaar! Mogen er vele mooie reisjes in voorkomen ;-).

2017

Wat heb jij gedaan met kerst en oud & nieuw?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.