Bestemmingen

#23 Travelplog: Van het warme Azië naar het koude Nederland

Afgelopen maand was het zo ver: ik ging eindelijk op vakantie naar Taiwan! Het was een geweldige vakantie met heel veel avonturen. En wat een verschil als je dan weer terug bent in het koude Nederland! Vandaag laat ik je laten zien wat ik afgelopen maand heb gedaan! Lees dus snel verder.

Er zullen natuurlijk nog uitgebreide artikelen komen over Taiwan maar vandaag in de Travelplog even een kleine sneak preview!

We hebben het hele eiland rond gereist en we hebben ontdekt dat Taiwan ontzettend divers is qua steden en natuur. Van hoge bergen tot witte stranden en van een wereldstad tot historische en culinaire steden.

We begonnen onze reis in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. We hebben onder andere the Elephant Mountain beklommen waar je prachtig uitzicht hebt over de stad. Het is een aanrader net voor zonsondergang te gaan, dan is het wat minder warm niet het is prachtig om de zon onder te zien gaan en dat alle lampjes beginnen te branden.

Azië

Één van de hoogtepunten van onze reis was het bezoeken van Sun Moon Lake, een meer tussen de bergen. Er liggen verschillende tempels en hiking trails langs het meer. Voor ons was Wenwu Temple het hoogtepunt, dit is zeker de mooiste tempel die we hebben gezien in Taiwan.

img_5562

Ook zijn we afgereisd naar het zuiden van Taiwan en hier heb je prachtige stranden. Helaas hadden we hier 1 dag regen maar de volgende dag klaarde het op goed op en konden we nog even genieten op het strand!

Azië

Eenmaal terug in het koude Nederland moest na 3 weken reizen weer gewerkt worden. Gelukkig kwam het mooie zonsopgang mij de eerste ochtend van vroeg opstaan tegemoet!

Azië

Ook heb ik samen met Marije een hele leuke pasta workshop gedaan waar wij voor waren uitgenodigd door  restaurant Le Due Sicilie in Amsterdam. We gingen onder andere ravioli maken en dat had ik vrij snel onder de knie! Het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen!Azië

Na 3 weken op vakantie mocht ik vrij snel al weer op reis. Ik ben twee dagen met mijn werk op business trip geweest naar Luxemburg en in onze vrije tijd zijn wij nog even naar de kerstmarkt van Luxemburg gegaan.

Azië

Hoe was jouw maand?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Mooie kerstmarkt in Luxemburg. Luxemburg is sowieso een leuke stad.

    Ik ben erg benieuwd naar je verhalen en foto’s van Taiwan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.