Travel diary

Travel diary #22: Cocktails drinken en Halloween vieren

Afgelopen maand stond in het teken van tentamens en quality time met familie en vrienden en natuurlijk het maken van mooie herfstfoto’s. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen maand? Lees dan verder.

Halverwege oktober was ik in Rotterdam noord om een huis te bezichtigigen. Nu het volop herfst is kunnen er weer mooie herfstfoto’s gemaakt worden.


Voor mijn moeders verjaardag gingen we naar Dordrecht voor een heerlijk etentje.In dit restaurant hadden ze gelukkig weer mijn favoriete drankje, Rose Lemonade van Pinkyrose. Het eten was echt onwijs lekker, maar daar zal ik binnenkort meer over vertellen in een review. Maar als voorproefje toch alvast een foto van mijn tussengerecht, een pastagerecht met vijgen.


Eind van de maand had ik met vrienden afgesproken in Rotterdam om een hapje te eten. Na het eten kwamen wij een halloween optocht tegen in het centrum van Rotterdam. Zelf ben ik helemaal niet zo’n grote fan van Halloween. Maar het was toch wel erg leuk om te zien hoe mensen opgaan in dit feest en zich zo verkleden dat het ook net-echt is. Na het zien van de optocht hebben we de avond afgesloten bij Thoms met een Gin tonic en andere lekkere drankjes.


Met dit koude weer ben ik weer helemaal in to soep. Tussen de middag eet ik regelmatig pompoensoep die mijn moeder maakt. Het vult  super goed en zit ook nog eens vol met goede voedingstoffen, ik ben helemaal fan!


De laatste foto van mijn travelplog staat nog meer  in het teken van herfst! Op de tiende etage van de universiteit had ik een super mooi uitzicht over alle gekleurde bomen.


De maand ging snel voorbij maar ik kijk nu al uit naar december. Dan zitten mijn tentamens erop en heb ik drie weken vakantie. Tijdens mijn vakantie ga ik weer terug naar Londen! Kan nu al niet wachten..

Hebben jullie ook zulke mooie herfstfoto’s gemaakt?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.