Bestemmingen Travel diary

Travel diary #21: wachten om op vakantie te gaan!

Het is zo ver! Als je deze travelplog leest ben ik eindelijk op vakantie naar Taiwan. Afgelopen maand heb ik met smart gewacht op deze vakantie. Benieuwd hoe ik het heb uitgehouden? Lees dan mee!

Ik ging een gezellig avondje naar de Kop van Zuid in Rotterdam. Hier kun je ontzettend veel doen, je hebt er allerlei restaurants, gezellige bars en een bioscoop. Wij gingen uiteten bij Gauchos aan de Maas met een terras met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

travelplog

Bij Gauchos kun je heerlijke Argentijnse steak eten. Wij gingen dit keer voor de Bife de Cuadril, een lekker mals stukje vlees. Ben je benieuwd hoe een typisch gerecht bij Gauchos eruit ziet? Je leest het in dit artikel.

travelplog

Na het etentje bij Gauchos gingen wij naar de nHow bar van het nHow hotel in het iconische gebouw de Rotterdam. Je kunt hier hele goede cocktails drinken en onze favoriet is de Southern Tease, dit is een mix van 7-up, Southern Comfort en Lychee likeur. Echt een aanrader! Daarnaast heeft de nHow bar ook een terras met direct uitzicht op de Erasmusbrug. Een ideale plek voor een leuk avondje uit! In het nHow hotel kun je ook super luxe met geweldig uitzicht overnachten. Je leest er hier alles over.

travelplog

Ook ging ik een avondje met mijn ouders naar de film Inferno. Hiervoor gingen we even naar de Italiaan Il Siciliano en at ik een pizza met prosciutto en courgette. Een ontzettend lekkere combinatie. De film Inferno zelf is ook echt een aanrader om te zien, in het begin wel een beetje eng maar alles wordt duidelijk aan het einde van de film.

travelplog

Na een week bezig te zijn geweest met alle nodige spullen in te slaan en mijn koffer in te pakken was het maandag eindelijk zo ver! We gingen vliegen naar Taiwan om een vriendin op te zoeken en door het land te reizen. Als ik terug ben van deze vakantie zullen jullie er alles over horen, maar voor nu ga ik even verder genieten van dit land.

travelplog

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.