Travel diary

Travel diary #13: een maand van rond reizen

Het is alweer juli! We zitten midden in de zomermaanden, wat gaat het toch allemaal snel. Ik heb weer ontzettend veel verschillende dingen gedaan afgelopen maand, dus laten we snel gaan kijken!

De maand begon ik met een bezoek aan één van de concerten van Coldplay in Amsterdam. Dit was al mijn derde keer dat ik bij een concert van Coldplay ben geweest en het blijft ontzettend gaaf! Zo kleurrijk en de muziek is en blijft prachtig natuurlijk. Het leukste bij concerten van Coldplay zijn de duizenden licht armbandjes die iedereen krijgt aan het begin van het concert. Hierdoor licht de gehele arena op in verschillende kleuren bij verschillende nummers.

Travelplog

Het weekend erna was het weer tijd voor een festival, we gingen naar WiSH Outdoor in Eindhoven. Wat een dag was dit zeg! De dag ervoor had het ontzettend veel geregend. Hierdoor konden we niet direct naast het festival terrein parkeren. Dit deden we naast de Bavaria fabriek waar we op zouden worden gehaald door een pendel bus. Jammer genoeg deed die bus er een uur over en nadat de bus ons had afgezet konden we alsnog 15 minuten lopen naar het terrein. Eenmaal aangekomen voor de ingang lag er een gigantisch modderbad voor ons klaar on doorheen te ploeteren. Toen we eenmaal binnen waren was het alweer etenstijd en konden we gaan eten. Pas rond half 7 konden we naar de eerste stage gaan. De reis erheen was dus niet een heel groot succes haha.

Verder was het een heel leuk festival en hebben we het prima naar ons zin gehad!

Travelplog

Travelplog

Ook ben ik deze maand een weekend naar Londen gegaan. Dit was vrij kort gepland, ik ging namelijk voor m’n werk naar Londen, maar besloot er gelijk een weekendje aan te plakken. Doordat we in een andere wijk dan de vorige keren in Londen verbleven hebben we heel veel nieuwe plekjes kunnen zien. Benieuwd wat wij 1 dag van ons weekend gedaan hebben? Je leest het hier.

Travelplog

Travelplog

Travelplog

Omdat einde van de maand eindelijk het mooie weer tevoorschijn kwam hebben we een dagje in Hellevoetsluis gespendeerd. We hebben wat rondgelopen in de vesting en langs het strand gelopen. Echt een aanrader om te doen!

Travelplog

Wat heb jij deze maand allemaal voor leuke dingen gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Wat had je een leuke maand!

  2. Leuk om zo een kijkje in je leven te krijgen. Je hebt toffe dingen gedaan deze maand! Wij hebben trouwens ook een keer bij In Den Rustwat gegeten, heerlijk restaurant 🙂

    1. Dank je wel! Het is idd een heel goed restaurant 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.