Travel diary

Travel diary #11: drukke weken

Bijna elk weekend heb ik wel wat op de planning staan. Zal het aan het seizoen liggen? Iedereen wil in de lente op pad lijkt het wel. Benieuwd waarom mijn weken zo druk waren? Kijk dan met me mee!

Travelplog

Eindelijk ging ik bij Jamie’s Italian eten! Het restaurant is al ongeveer een jaar in de markthal, maar het was telkens zo druk, dat er bijna nooit plek was. Nu met het mooie weer zat iedereen buiten en konden wij binnen nog een plekje bemachtigen. Benieuwd hoe het is om uiteten te gaan bij Jamie’s Italian? Houd dan onze blog goed in de gaten!

Travelplog

Dezelfde week ging ik nog een keer uiteten. Dit keer met Marije en nog een vriendin van ons, omdat het haar verjaardag was. We gingen Koreaans eten bij Gamasot, een echte aanrader als je een keer lekkere bibimbap wilt eten.

Travelplog

Eindelijk was het deze maand tijd voor Flying Dutch! We gingen met een hele grote groep naar dit festival en hebben een ontzettend leuke dag gehad. Grotendeels was het heel mooi weer. Helaas kwam er nog een flinke onweersbui, die ik heb doorgebracht met 6 mensen in 1 dixi wc, haha!

Travelplog

Elke dag als ik naar mijn werk liep zag ik de Trap staan bij centraal station in Rotterdam. Mijn collega’s en ik moesten dus een keer die trap op lopen. Gelukkig viel de tocht naar boven reuze mee en hebben we heerlijk in het zonnetje kunnen lunchen op het dak van het Groothandelsgebouw.

Travelplog

Ook ben ik deze maand een weekendje weg geweest naar de Ardennen. We hebben heel veel gedaan, zoals grotten bezocht, allerlei dorpjes in de omgeving en gebarbecued op de camping. Ook dit weekend was het weer erg interessant. Je zat zo in de zon met 26 graden of flinke regenbuien met hele harde onweer. Gelukkig drukte dit de pret niet!

Travelplog

Ik ben ook nog uiteten geweest voor de verjaardag van mijn moeder. We hebben een nieuw restaurant in de omgeving uitgeprobeerd, Kees in Poortugaal. Hierboven zie je het grand dessert dat we met z’n allen hebben gedeeld.

Travelplog

Ik ben ook nog gezellig wezen bowlen bij Dok99 in Hilligersberg. Hierna hebben we ook nog gezellig gesteengrilld met z’n vieren!

Wat heb jij gedaan deze maand?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.