Travel diary

Travel diary #10: Verjaardag vieren

De maand mei stond in het teken van mijn verjaardag en werken aan mijn scriptie. Ondanks de vele uren die ik aan mijn scriptie besteedde heb ik genoeg leuke dingen mee gemaakt. Kijk je mee naar afgelopen maand?

De maand begon met een bezoek aan het Wereldmuseum in Rotterdam. Wij waren uitgenodigd om de tentoonstelling Afrika010 te komen bezichtigen. Een hele mooie tentoonstelling! Daarnaast is het Wereldmuseum een heel mooi gebouw, waar ik hopelijk ooit een heel mooi feest mag gaan geven..

De maand startte eigenlijk vrij goed, want er was tijd voor het drinken van heerlijke gin & tonic bij Tante Nel in Rotterdam. Een snackbar waar je heerlijke Rotterdamse friet kan eten in combinatie met gin tonics.. En op vrijdag krijg je bij een gin tonic een gratis frietje met snack. Moet ik nog meer zeggen? Als je in Rotterdam bent, loop even naar de Pannekoekstraat,  het terras is ook weer geopend!

IMG_6439

Tijdens onze huizenjacht kwamen wij langs de Rotte, net iets buiten de stad vonden wij opeens heel veel natuur!
IMG_6472

Met  Hemelvaart hadden we met een aantal vrienden afgesproken om lekker drankjes te drinken bij de Oude Haven in Rotterdam, het was zo lekker weer dat we allemaal lekker verbrand waren aan het einde van de dag.. In de avond zijn we lekker bij de Griek in de Markthal gaan eten en daarna zijn we nog even snel naar het bevrijdingsfestival gegaan om naar het optreden van Sunnery James & Ryan Marciano te kijken.

IMG_6482

IMG_6480

Op zaterdagavond ging ik richting Den Haag om een 21-diner te vieren van een vriendin. Ze had onwijs leuke naamkaartjes gemaakt. Wij drinken vaak Gin & Tonic samen na een college, haha! Het was een hele leuke avond!

De dagen daarna was ik heel druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. De deadline nadert en er is nog een hoop werk te verrichten. Om lekker te ontspannen liep ik met de hond een rondje, wat weer leuke plaatjes opleverde.
IMG_6572

In het weekend besloot ik even lekker naar het strand te gaan om uit te waaien. Helaas was het op het strand heel bewolkt. Maar we hebben wel zeehondjes gezien in het water!

IMG_6590

Het laatste weekend van mei vierde ik mijn verjaardag met familie. Mijn moeder maakte een heerlijke citroen-meringue taart, die door de warmte al super snel ging smelten. Maar hij smaakte erg goed!

IMG_6689

De maand sloot ik af bij een Koreaanse Toko: Gamasot, wederom aan de Pannekoekstraat. Romy had hier al vaker gegeten en ze zei dat we hier absoluut heen moesten gaan. Ik koos voor een Bibimbab, dit is een mix van groente, runvlees, ei en rijst. Het was super lekker!

IMG_6714

De maand mei is echt weer voorbij gevlogen, maar dat is maar goed ook, want er staan weer veel leuke dingen op de planning komende tijd.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.