Tips

Onze 10 populairste reisfoto’s – Instagram tag

Foto’s maken tijdens je reis of dagelijkse bezigheden vinden wij het leukste om te doen! Instagram is de ideale app om deze foto’s daar te laten zien. Vandaag hebben wij een tag verzonnen die onze 10 populairste reisfoto’s op Instagram laat zien. Ben je benieuwd welke mooie plaatjes het populairste zijn? Kijk dan met me mee!

#1: Natuur

Instagram

Bovenaan met 116 likes is een natuur foto die wij gemaakt hebben in de buurt van ons huis. Wij wonen dicht aan de Maas en de natuurgebieden eromheen. Daar is dit mooie plaatje dan ook geschoten.

#2: Singapore

image

Op nummer 2 staat deze foto gemaakt in Singapore van het centrum van de stad. Het is eigenlijk het meest toeristische plekje van de stad maar wel erg fotogeniek!

#3: Londen is calling

instagram

Ook deze foto is gemaakt in het toeristische centrum van Londen. Alles wat je aan Londen doet denken staat op deze foto. De zonsondergang zorgde voor een mooi contrast op de Big Ben.

#4: Nothing Hill

Instagram

Deze foto is gemaakt tijdens Marije haar Exchange naar Londen. Ze heeft er een paar maanden gewoond! Wil je weten hoe het is om in het buitenland te wonen? Je leest het hier.

#5: Festival

instagram

Deze foto is natuurlijk de ultieme festival foto! Hij is vorig jaar gemaakt tijdens Oranjebitter, een festival in Rotterdam tijdens Koningsdag. Wil je weten welke festivals je dit jaar niet mag missen? Neem dan hier een kijkje.

#6: Porto

Instagram

Deze prachtige blauwe kerk staat in het centrum van Porto aan het einde van de winkelstraat. In heel Porto vindt je van deze prachtige kerkjes betegeld met blauw-witte tegels!

#7: Palmbomen

Instagram

Als ik deze foto zie, wil ik weer terug naar Mallorca, waar de foto gemaakt is. Elke avond liepen we heerlijk langs het strand waar overal palmbomen stonden. Het ultieme zomergevoel!

#8: ijsjes

Instagram

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent ijsjes eten! Op de Meent in Rotterdam zit de wel bekende ijssalon, waar je kunt genieten van allerlei smaken. Het ijs is er heerlijk, een aanrader!

#9: Herten

Instagram

Tijdens mijn vakantie in Tsjechië kwamen we spontaan een hertenkamp tegen. Deze hert lag lekker te chillen en was de ultieme gelegenheid om van dichtbij een foto te maken!

#10: Strand

Instagram

We eindigen met een heerlijke strand foto, want wie houdt daar nou niet van?! Deze foto is gemaakt tijdens Marije der rondreis door Maleisië. Heb jij ook al zin in de zomer?

Onze 10 populairste foto’s is een mix van natuur, strand en stad. Erg leuk om te zien dat onze volgers ook van deze variatie houden!

Wil je nou ook gebruik maken van deze tag op jouw blog? Vergeet ons dan niet te benoemen in je artikel!

Wij taggen de volgende blogs om mee te doen aan onze tag:

– Jenny van Jenny’s reisverhalen;

– Sandra van Travel by San;

– Shamira van Kompas 24;

– Bianca van Stripes and Stars.

Wat is jouw populairste foto op Instagram?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Beter laat dan nooit, maar ik heb de tag eindelijk ook gemaakt 🙂 Bedankt voor de tag!

    1. Leuk! We gaan het meteen lezen 🙂

  2. Mooie foto’s! Instagram is ook zo leuk 😀 Ik vind nummer 1 ook meteen echt de mooiste, ik houd sowieso van natuurfoto’s. Mijn populairste foto is ook een natuurfoto, ik geloof van een prachtig natuurgebied vlakbij Bogotá.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.