Travel diary

Travel diary #1: 2016 beginnen in Londen!

2016, een nieuw jaar, nieuwe kansen en ook nieuwe ideeën. Zo hebben wij een nieuwe serie artikelen voor jullie gecreëerd. We gaan met jullie travelplogs delen! 2 artikelen in de maand over wat wij allemaal beleeft hebben afgelopen maand, van reisavonturen tot avonturen in ons dagelijks leven of werk. Wil je weten wat ik deze maand allemaal beleeft heb? Kijk dan met me mee.

Mijn 2016 begon best goed, namelijk in Londen! Mijn vriend en ik gingen Marije opzoeken in Londen en gelijk daar Oud & Nieuw vieren. Wil je weten wat Marije in Londen deed? Je leest het hier.

We besloten om naar het vuurwerk bij de Londen Eye te gaan. Een ontzettend lange zit en lang wachten maar ik heb nog nooit zulk prachtig vuurwerk gezien. Wat was het gaaaf! Hier kun je het filmpje terug  kijken van het vuurwerk. Het was echt heel gaaf om met z’n alle af te tellen en in het begin de Big Ben horen af te gaan. Nu ik het zo typ krijg ik weer kippenvel. We vonden het vuurwerk zo mooi, dat we allemaal stonden te staren en helemaal vergeten waren elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen haha.

Foto 01-01-16 02 59 48 recht

Tot en met 3 januari waren we in Londen. Op 1 januari hebben we lekker rustig aangedaan en het National History Museum bezocht waar je allerlei skeletten van allerlei dierensoorten kunt vinden, voornamelijk van dinosaurussen. Dit museum is een echte aanrader en een groot pluspunt is dat de musea in Londen gratis om te bezichtigen zijn.

Foto 01-01-16 17 07 37

Foto 01-01-16 18 26 27
Vooral deze mooie hal met reusachtige dino erin moet je niet missen!

2 januari was nu al de leukste dag van 2016. Mijn vriend en ik gingen namelijk naar de Harry Potter Studios! Ik voelde me echt weer even een klein kind en de dromen die ik toen had kwamen gewoon uit! Ik heb onder andere een chocolade kikker gekocht, smekkies, we hebben op Platform 9 3/4 gestaan en in de Zweinstein trein gezeten. Wil je weten hoe een dag in de Harry Potter Studios eruit ziet? In dit artikel op onze blog lees je er veel meer over.

PicMonkey Collage1

Foto 02-01-16 17 47 05
Je een hele dag lang in de Harry Potter wereld bevinden brengt je kind van binnen weer naar boven!

Nadat we op 3 januari Marije hebben geholpen met het terug verhuizen naar Nederland ging het dagelijkse leven weer beginnen. Ik loop stage bij NN Investment Partners in Den Haag. In januari waren er veel mooie zonsopgangen ‘s ochtends, ik moest dit dus even vastleggen.

Foto 07-01-16 08 57 14
De bekende boog als je Den Haag in rijd is waar ik stage loop en met deze mooie zonsondergang brengt dat mooie plaatjes op!

Omdat ik op 16 januari 7,5 jaar samen was met m’n vriend gingen we lekker uiteten om dat te vieren. We gingen naar een van onze favoriete restaurants in de buurt, namelijk naar Il Siciliano. Ik heb heerlijke gamba’s gegeten en je krijgt er bij Il Siciliano echt heel veel! Wil je weten waarom Il Siciliano zo’n leuk restaurant is? Je leest er hier alles over.

Foto 16-01-16 19 41 20
Overheerlijk garnalen!

Op 21 januari zette ik een Throwback Thursday op onze Instagram account. Eentje van de skyline van Singapore, altijd als ik terug kijk naar de foto’s van Singapore wil ik zo graag weer terug! Wil je weten wat ik allemaal in Singapore heb beleefd? Je leest het hier. En volgen jullie ons al op Instagram? We posten dagelijks allerlei leuke reisfoto’s!

Foto 31-01-16 21 30 58
Volg ons op Instragram op @travellovers.nl.

In januari ben ik ook jarig! Namelijk op 26 januari. Ik heb het op zaterdagavond met vrienden gevierd en op mijn verjaardag zelf ging ik lekker met mijn ouders en vriend uiteten. We gingen bij Olijf eten in Spijkenisse, een heel gezellig tapas restaurant. We hadden een driegangenmenu, wat echt ontzettend vullend was! We kregen eerst koude tapas en daarna warme tapas. En nog een heel mooi opgesteld toetje!

Foto 26-01-16 20 08 42
Kijk wat een mooi dessert! Het voor- en hoofdgerecht houd ik nog even voor jullie geheim, want er komt nog een artikel aan over restaurant Olijf.

Afgelopen vrijdag ging ik voor het eerst naar Annabel. Sunnery James & Ryan Marciano traden hier maar liefst 5 uur lang op! Een leuke avond, maar wat de avond helemaal geweldig maakte is dat wij naast Doutzen Kroes hebben gedanst! Ze viel niet erg op omdat ze een petje droeg, maar toch hebben wij der gespot. Ook postte ze een paar dagen erna een foto van het feest op Instagram en heeft ze gewoon op mijn reactie gereageerd! Hoe leuk is dat. 😀

Foto 30-01-16 03 13 21

PicMonkey Collage
Doutzen Kroes die gewoon op me reageert op Instagram!

Dit was mijn maand januari, lekker nog wat gereisd maar ook het dagelijkse leven kwam weer om de hoek kijken. De maand februari ga ik beginnen door morgen carnaval te vieren in Breda!

Wat was jullie hoogtepunt afgelopen maand? En staan er al leuke dingen op de planning voor komende maand?

Liefs,

Romy

“The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters.”  – Audrey Hepburn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Wat tof! I love Londen!! 😀 Helaas al lang niet meer geweest… Echt zo gaaf dat Doutzen heeft gereageerd en zij daar ook was. Toffe foto van Singapore trouwens, doet ook mij terugdenken aan die tijd.

    1. Haha thanks! Vet he van Doutzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.